37

Анонимен

преди 6 години

полицията иска увеличение на заплати.полицията не заслужава! обикновените хора им вършат работата, тя пречи!

36

Йово

преди 6 години

''Джебчийките са били пуснати от полицията след 24 часа.'' ''БРАВО'' на нашите власти, ТЕ НИ ПАЗЯТ.

35

Боян Тодоров

преди 6 години

Докато не започнат публични линчове, като чупене на ръцете, ампутация на пръстите и други подобни присъди няма да се оправят

34

шоп

преди 6 години

Толкова труд и усилия от страна на доброволките и само за 24 часа.

33

Анонимен

преди 6 години

То тоя трамвай е геноцид за хората,единствен транспорт за огромните южни квартали,хората пътуват както сте виждали снимки на военнопленици

32

Gost

преди 6 години

Режиш им ръцете ако са рецидивисти ,ако им е за пръв път една вечер трошене на кокали,после един месец благотворителен труд и нощувки в ареста.и им отнемаш паспортите да не ходят никъде за да се превъзпитат.

31

Анонимен

преди 6 години

евала на милиционерите с помоща на жените успяха да хванат крадците след едно конско те бяха пуснати поживо поздраво с този си жест те деиствително заслужават да им се вдигнат заплатите

30

Дебелогъз ушев

преди 6 години

Обраните не са си получили парите, а *** са спестили за хотел и вечеря. Ушевите ще ги похвалят с някой лев за съдействието на обраните. Що да трошите нерви, стрес, като ползата е никаква ?

29

Васо

преди 6 години

Тя ги задържа с помощ от полицията, пък тази същата полиция ги пусна след 24 часа. Май закона е куц и има нужда от промяна.

28

Анонимен

преди 6 години

Нагли джебчийки обраха жена в трамвай,тя пък ги задържа.Полицаите пък ги пуснаха.

27

филибелия

преди 6 години

До Задръстен селски бекМВР-то свободно си разговорят на главната улица в пловдив

26

Анонимен

преди 6 години

БОГАТИ СОФИЯНЦИ - БОГАТИ ДЖЕБЧИЙКИ.ПЪЛНО РАВНОВЕСИЕ!

25

Задръстен селски бек

преди 6 години

МеВеРе и етносите - ръка за ръка срещу България .

24

Анонимен

преди 6 години

Браво на момичето,което ги е задържало и срам за полицията,която ги е пуснала,може би за да си продължат заниманията.

23

Анонимен

преди 6 години

Правосъдието ни работи в полза на всички крадци и мошенници. Докато там се оправят нещята нищо няма да е като хората. Там са се наместели най-алчните хора и само гледат какво ще им дадат, а не как да накажат престъпниците.

22

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

МНОГО НЕЯСНА ИСТОРИЯ ?!ПОТЪРПЕВШАТА НАМЕРИЛА 3 ПОРТМОНЕТА В КОШОВЕТЕ , ПОСЛЕ БЛОКИРАЛИ ТРАМВАЯ ,ХВАНАЛИ ДЖЕБЧИЙКИТЕ ВЕРОЯТНО БЕЗ ДА НАМЕРЯТ ПОРТМОНЕТА В ТЯХ И ПОЛИЦИЯТА ГИ ОСВОБОЖДАВА ! АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ РАЗБРАХ ОТ ТАЗИ НОВИНА !

21

БПФ

преди 6 години

Още след като историята стана известна, казах - че максимум след 24 часа ще ги пуснат. Вероятно тия гнъсотии и в момента пак джобят хората.Имало желаещи за саморазправа в трамвая - а кой ги е спрял и защо? Явно единственият начин за правораздаване в тая пропаднала държава е САМОРАЗПРАВАТА. Затова хванете ли джебчийка да ви бърка в чантата или джобът - поваляте я на земята и ритате с все сили където сварите, докато не спре да мърда. Ако мръсната и *** лежи на земята, скачате трупешката отгоре.

20

Неа

преди 6 години

Така се прави . В идеалния случай някой съвестен гражданин трябваше и по един бой да им дръпне

19

Анонимен

преди 6 години

до 12- извинявай , погрешно съм те разбрал , да, не може да се справи май никой с тази па..с ..ми..на , май трябва тук да си останат и да се прилагат законите ,както трябва , ама от кого ,като същите тия са "важни" гласоподаватели

18

До 18

преди 6 години

Говоря да няма политика в смисъл че ,,шведа си е швед" при всички партии ,коалиции и държави.Виж в цяла Западна Европа не могат да се справят с тях.В Копенхаген ги подбраха пред очите ми от едно тяхно ,,сборище" и след три дни пак бяха там-напаст неописуема.