10

Анонимен

преди 6 години

Закривайте я веке тази свинска ***, незнайно защо все още водеща се и за държава!

9

Анонимен

преди 6 години

Толкова мъчно и гадно ми става за женицата и тея дечица.Държавата не е виновна, виновни са всички, които се възползват и доят тая държава. Всеки откраднат лев е лев, който липсва за такива дейности - да се направи път, да се организира транспорт, да се осигури жилище за нуждаещи се. Аз затова плащам с кеф данъци тука в Швейцария, защото знам че може да има бедни хора (както навсякъде) но парите отиват наистина по предназначение! За инвалиди, болни инфраструктура....

8

Анонимен

преди 6 години

Такива деца тук в бялата държава им осигуряват транспорт до училище безплатна квартира обзаведена от до. Поемат разходите на ток вода й парно Висока социална помощ на родителите за да е задоволено детето със всичко. Да но в белите държави. А в Африканските умират като кучета.

7

Осман

преди 6 години

Вечер като си легна започвам да мисля. Ако нещо се случи с мен какво ще стане с детето ми. С жена ми? Страх. Може би параноя. И си викам каквото е писано това е. Затова преди да си легна малко си пийвам и се успокоявам. Понякога ми става весело и се чувствам като Хитлер в бункера. Злото е отвън но аз и семейството ми сме добре. Засега.

6

Един от Северозапада

преди 6 години

Продължение на 5.Българската Коледа, както и много други такива кампании, са върха на лицемерието!!! Събрани били 3 милиона лева! Смежни пари, за една държава! Та тя плаща толкова, за да се пазят Доган и ли Пеевски!Тя дава пари за стирпор , но не дава за лекарства, дава за бежанци, но не дава за пенсии на родителите ни, които са я обслужвали по 40 години.Дава на полицая със средно повече от на мед сестрата с колеж, или на младата учителка с висше, да не изброявам повече....

5

Осман

преди 6 години

То на мен кой ще ми помогне. Всеки месец плащам кредит. Лятото трябва да правя ремонт на къщата. Викам си да взема назаем от роднина, че да приключа с кредита и след това да изтегля по голям с който да върна борча на роднината пък каквото остане за ремонта. Но някои имат много по големи проблеми. Господ здраве да дава на всеки останалото ще се реши. Пък и Търново е далеко, ако живеех наблизо какъв е проблема да помогна. Ама на кой да помогнеш най напред. То и на нас трябва някой да помогне.

4

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен3 Ето заради тази философия, сме я докарали до тук. Държавата ни скубе както си иска, данъци, преки и косвени, винетки, осигуровки, ДДС, и после-ние да помислим как да помогнем????А тя за чии х-- е? Да не дава Господ, да си беден и болен в тая псевдо държава-умираш като куче!А ако случайно те лекуват-правят го по най-евтиния начин за държавата. Държавата те дои цял живог, и накрая гледа да си заминеш колкото може по-бързо, и по-евтино за нея.

3

Анонимен

преди 6 години

До 1 и 2 вместо да нареждате помислете как да помогнете

2

Осман

преди 6 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже както беше написал великия Йовков.

1

Един от Северозапада

преди 6 години

Моето момче, да си живо и здраво, но няма да имаш късмет.Просто си се родил в България.