18

у

преди 6 години

лакома ггъзица затрива главица ,герой е този които загива за целоста на българия , а тия гастърбаитери загинали на строеж същото е

17

шматка

преди 6 години

Сегашният ни контингент в Афг. каза всичко за тези мисии.Даваха ги по тв като празнуват Коледа.Пееха:колкото звезди в небето толкова евраци в протмонето.Но комент

16

Анонимен

преди 6 години

БЯХА ДОБРОВОЛЦИ, НАЕМНИЦИ С ВИСОКО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ (100 ДОЛАРА НА ДЕН И ВСИЧКИ КОНСУМАТИВИ). НЕ СА ЗАЩИТАВАЛИ НЯКАКВА БЪЛГАРСКА КАУЗА.ВСЕ ЕДНО ЧЕ СА БИЛИ В ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН НА ФРАНЦИЯ, КЪДЕТО СА ЗАГИНАЛИ И МНОГО БЪЛГАРИ, НО НИКОЙ НЕ ГИ ОБЯВЯВА ЗА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ.

15

Един от Северозапада

преди 6 години

До 50 Командирите им че са били некадърни-некадърни са били, но не са те за съд.За съд са тези,които ги пратиха там.

14

Евроатлантик

преди 6 години

Важно е че България.армия силно защитаваше демокрацията в Ирак.

13

50

преди 6 години

Кога ще съдят командирите им за некадърност?

12

Анонимен

преди 6 години

Ами тези момчета, както и да ги наричате, те пък пет пари не са давали за вашите *** проруски разсъждения.

11

Чукундур

преди 6 години

А какво правят там?Някой да ги е карал насила?Всички са отишли доброволно подмамени от зелената заплата.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Питай шайката на мадридския мушеник - това стана по негово време!

9

Анонимен

преди 6 години

Светла им памет и мир на праха им. А тези, които са ги пратили да воюват чужда война? Ще има ли справедливост за тях?

8

шматка

преди 6 години

До 2По скоро паркетно- теоритично обучение на командващия състав.Бяха отишли на екскурзия и се държаха като екскурзианти.Нека припомним инцидента.Камион натоварен с взрив безпрепятствено влезе в базата и се взриви.Командира на тази база е учил за военни действия от киното.

7

Жокер

преди 6 години

След "грандиозното" посещение на Слави Трифонофф в базата с неговите кукувци, броени дни след това "шоу" се случи другото "шоу". Терористите разбраха че българите са едни веселяци и не знаят защо са попаднали там. Просто- лесни за отстрел. 10 години по късно на летище Бургас пак стана "шоу". Просто българите продължаваха да си мислят че всичко около тях и особено тероризма е пълен "ташшш-ак". Дано в голямата банскянлийска глава минава мисълта че предстои европредседателство в София

6

Кара Ебрахим

преди 6 години

Аз искам да попитам нещо българските управници ? След като унищожихме СС 23 паяк ни беше обещано от наще братя Американците вертолети Апачи ! Къде са тези вертолети ? Защо ни излъгаха , защо този *** народ български забравя ? Вместо да градим стабилна армия на наша територия ние изпращаме телаци и тазове и консумативи за баня с една дума пренасями са в жертва на терористите... Помните ли как Саджук паша каза че България е била виновна за кланетата в арабския свят ... Помните ли ?

5

Маке

преди 6 години

Ходих във Либия през комунизма усмихнати добри хора ме посрещнаха направих снимки и се върнах Cега не искам да ходя никъде, където има демокрация и Волгаристан се превърна във Кербала всеки ден коли бомби убиват хора по пътищата ще се прибирам в Мекедонистан там поне няма терористи-гербажии и не крадат суджука на хората.

4

Анонимен

преди 6 години

Слабо ме интересува. Загинаха за нуждите на нато и заради износът на демокрация.

3

Анонимен

преди 6 години

Багдат Кайро ,Дамаск, Бейрут,приказни градове от "Хиляда и една нощ".Ливан,Сирия,Ирак се превърнаха в развалини.Милиони невинни жертви избити от САЩ,Великобритания,Франция и техните слуги от НАТО.Когато загинеш защитавайки Родината си и народът си тогава си герой.Когато си се продал чужди интереси за пари и си загинал далеч от родният дом не си герой.Герои ли бяха Георги Лазов и Ивайло Кепов които бяха обезглавени показно при контрабанда.Така е при платените войници.

2

Жокер

преди 6 години

Командирски грешки или некадърно командване?

1

ПетроДолари

преди 6 години

Коя баз бе дето там бяха бг платени войници с долари от сащ ли