28

Анонимен

преди 6 години

До 36 - а ти прочети нещо свързано с българската граматика. До 42 - заети сме с такива като теб, турците имат една хубава дума за такива, сети ли се?

27

Умен

преди 6 години

САЩ на 200 години ( прости кравари) владее света- икономически, първа военна сила, световна валута и всеки умен се стреми да отиде там!?БГ на 1300 години най бедната в ЕС само 5-6 милиона жители, крадливи правителства, беззаконие, подъл и страхлив народ стоял под робство 900 години!? Дори и бежанците бягат отжБГ??? Ко става ве анонимни БГ юнаци??

26

Анонимен

преди 6 години

В големите градове е така , кредити ,здравни или проблеми на работа и пълно бездушие .Всичко в големите градове е алчност и кариеризъм и егоизъм .Като не печелят и не се чувстват по тоя тип победители , полудяват взимат пушкалата и се почват .Виж селяните им простовати хора *** ,ше те спре ще те пита от къде си ,нужда от помощ нещо имаш ли ?Ща поканят ,ще те нагостят .Абе всичкото от въш/.карите в Вашингтон е ,това е !

25

Анонимен

преди 6 години

Това е само началото. Не може да живееш дълго проклинат от цял свят.

24

Един българин

преди 6 години

До: 38 (Бръчков)А защо, след като и аз съм съгласен, че са "изперкала краварска нация" ме окачествяват като "американофил" и "русофоб"?Само защото не съм съгласен с вожда Владимир Путин, достатъчно ли е според теб да съм в графата "русофоб"?В САЩ са събрани от кол и въже дето се вика, затова е нормално поне половината да са "кукуригу". Да не говорим че нямат такава култура каквато имаме в Европа.Това не пречи на руснаците обаче да пият като смоци и да живеят като скотове.

23

Анонимен

преди 6 години

До ХахоАха викаш всички се стремим към точно този случай така ли? Понеже нищо друго няма в САЩ нали. Що сте толкова смешни?

22

Анонимен

преди 6 години

До скромно-мнениеТи можеш само да завиждаш на тяхното общество пич. Недей говори глупости без да имаш дори бегла представа за какво става дума. Къде нестават убийства? Я вземи прочети криминалната хроника в русия примерно ще ти причернее.

21

Анонимен

преди 6 години

До КОМУНИСТа по време на комунизма на Сталин не му пукаше и за болните и за здравите - обрече милиони на гладна смърт.

20

Хахо

преди 6 години

Отново проява на увреден американец! Какви идеали, които стряскат, а ние с всички сили се стремим към тях, примери в последно време колкото щеш!

19

Реалист

преди 6 години

А в БГ загинаха 6(шест) в две автомобилни катастрофи!? Къде е разликата........

18

Анонимен

преди 6 години

До ХАЛЮЦИНИСТобличай си пижамата с лика на Андрей Чикатило, пускай Интернационала и лягай пак да спиш

17

Анонимен

преди 6 години

До скромно-мнениеа едно време друго беше, нали другарю? Тогава нямаше такива битови инциденти - другаря Сталин се погрижи като изпрати на сигурна смърт милиони свои "сънародници"

16

скромно-мнение

преди 6 години

Този акт показва дълбоко разслоение на тамошното общество, чийто основи се крепят на полицейски терор и насилие. Хората там нямат чувството на принадлежност към едно цяло, към едно общество. Това отношение между хората започна да се наблюдава и тук, след като станахме приятели с американците. Като дете съм гледал какви бяха отношенията между хората. Как си помагаха, как бяха приятели един с други. Сега може и да скочат американофилите, но истината е такава.

15

Анонимен

преди 6 години

300 милионно население със свободен достъп до оръжие пак добре се справят. Ако в една 6 милионна България достъпа е същия ще се избием за седмица.

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕееее, не всички са ганювчета

13

Анонимен

преди 6 години

Не всички, нали някой трябва да мие и чисти турските магазини и ресторанти в чужбина.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато човек е накадърен и загубен а празната му глава нищо не може да роди, започва да имитира и да копира умните.

11

Анонимен

преди 6 години

Какъв Ердоган бълнуваш бе, мойто момче, ти си по зле и от сплескана банкянска тиква.

10

Анонимен

преди 6 години

Може още 1000 пъти да го напишеш, но всички знаят, че българите в чужбина са миячи, чистачи, берачи, слуги в турските магазини и ресторанти, а българките работят в публичните домове - факт. Продължавай да се пенявиш и много ти здраве...

9

Анонимен

преди 6 години

Българите нямат магазини и ресторанти, в чужбина българите са миячи, чистачи, берачи, слуги, а българките работят в публичните домове.