9

:-):-):-)

преди 6 години

а тия 300 000 1930 година откъде са..сигурно са коренно население от превземането на града от хан Крум, нали:-):-):-):-)айде разкарайте се с тия "кореняци", че сте много смешни 99,99 % в София са от провинцията, но до последния са кореняк-софиянци :-):-):-)майка му от Чирпан, баща му от Шумен,а той кореняк - софиянец :-):-):-):-):-)смях

8

XXX

преди 6 години

Шанхай е страхотен град от световен мащаб! Който не е бил там ,няма как да почувства това! Пожелавам ви да имате тази възможност да го посетите! Не го сравнявайте със София....няма смисъл!

7

селянин

преди 6 години

За 140 години София от 11000 става 1200000 и все от кореняци...хахахахааа

6

:-):-):-):-)

преди 6 години

ако "селяните" си тръгнат от София..ще станем първите в света с обезлюдена столица, защото там други освен преселили се от провинцията никога не е имало :-):-):-):-)

5

ХУКОУ СИСТЕМА

преди 6 години

В Китай отдавна има жителство.Преселницете цял живот носят клеймото ,че са СЕЛЯНИ, това се вписва в паспортите, и се наследява. Това е така наречената система Хукоу. Потърсете в интернет за HUKOU SYSTEM IN CHINA . ВСЕКИ СЕЛЯНИН, ПРЕМЕСТИЛ СЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА В СТОЛИЦАТА, ИЛИ В ГОЛЯМ ГРАД-като Шанхай-ПООЛУЧАВА ПОЖИЗНЕН СТАТУТ ХУКОУ, И ТОЗИ СТАТУ СЕ НАСЛЕДЯВА ДОРИ ДО ПРАВНУЦИТЕ! Системата Хукоу трябва да се въведе и в България, и селяните да си знаете мястото, а не да нахлувате към София

4

Българка

преди 6 години

Да спаднат до 25 млн.!!!А сега колко са???

3

Хер Вернер

преди 6 години

До Анонимен 61 500 000 са по регистрация. А останалите които пътуват всеки ден от близките селища и тия които не са регистрирани а са на квартири??? Живял съм в градове с по 10 млн, население ама такова стълпотворение от мотаещи се хора като тук няма. Не е само до колите.

2

Анонимен

преди 6 години

А БГ по спешност трябва да внася млади хора щото останаха само бабички и дедковци!

1

Анонимен

преди 6 години

Тези един върху друг ли са се накачили. Тези 25 милиона са цяла държава от нормален тип а са се събрали само в един град! При това население от близо 1 милиард и половина в най скоро време няма да има празно място на територията им ако не ограничат раждаемоста.