55

usa = на джудже

преди 6 години

Украйна излязоха по големи тъпун.гери и от нас. Хак им е.

54

Анонимен

преди 6 години

Ами то в Германия един българин забременя вече...

53

Селянина

преди 6 години

Турция е нежелана в ЕС,заради продължаващите все още опити да забременее мъж.А Украйна заради шоколадения им бос,чийто фабрики работят в Русия.

52

Анонимен

преди 6 години

Вече дори и третостепенните европейски политици лягат и стават с Ердоган и Турция на уста. Хахаха, Ердоган им е взел ума.

51

Анонимен

преди 6 години

А да сте чули човек да иска да емигрира в дивашка туркия????????.От последната война в залива в Турция са емигрирали над 16 млн души. От българия за 15г. без война са емигрирали 4,5 млн души. Нищо лично, само статистика.

50

Анонимен

преди 6 години

А какво иска Габриелчо? Терористите от пкк с немски паспорт да се шляят безпрепятствено както в Германия ли? Да, изгодно му е да взривяват бомби в турция, но дали ще е на същото мнение когато почнат да ги взривяват в Германия?!?!

49

РОССИЯ

преди 6 години

мизерната заплата в турция е 2 пъти поголяма отколкото на българина турчина се пенсионира на 52 год а българина сами знаете недей да се сравнявате с турция гладните година отдавна минаха турчина е спонсор на български у-ща.а украйна са гладни фашисти за тях закон не съществува като на наще роми.ромите в бг са по чуствителни отколкото украйнците украйнците *** в чинията откъдето ядат

48

ДО Анадолец

преди 6 години

От ЗА .Това което пишеш беше в Турция преди 10 години , когато се бореха за членство в ЕС .Днес Инфлацията изяде Пенсиите и Заплатите , живота им се промени към лошо .

47

Анадолец

преди 6 години

До ЗА"В Турция е Мизерия и Глад и Мафия , в Украйна е същото .Украйна ще се оправи , а Турция никога няма да се измъкне ."Ще можеш ли да ми отговориш "мизерната" Турция, на кое място е в икономиката и на кое място си ти европеецо... Обясни ми защо ти като преял не си на Г20, а ние гладните сме седнали на масата там! Защо в "мизерната" Турция заплатата надвишава твоята???

46

ЗА

преди 6 години

Турция и Украйна нямат място в ЕС .В Турция е Мизерия и Глад и Мафия , в Украйна е същото .Украйна ще се оправи , а Турция никога няма да се измъкне .

45

Анадолец

преди 6 години

До УМЕН"А да сте чули човек да иска да емигрира в дивашка туркия????????"Не искат разбира се, не ни и трябват... Ама ние диваците се питаме защо ли не искат и в Европейската българия!?

44

орбан

преди 6 години

Дядо Мраз да защити християните!

43

Еее,

преди 6 години

Сътрудничество може,но членство- никога!!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Украйна винаги ще бъде сателит на русия

41

юбералес

преди 6 години

До АнонименГръмна ли са медиите в ***, защото Рошен е марката на Порошенко. А бонбоните наистина са хубави.

40

Анонимен

преди 6 години

До един от югоизтокаБонбоните са с токсични вещества,всички медии бяха гръмнали.Продължавай да си ги купуваш от украинските олигарси.

39

БГ

преди 6 години

ГЕРМАНЦИТЕ,НЕ ЩАТ ТЕРИОТИРИИТЕ ТУРЦИЯ И УКРАЙНА,ТЕ ИСКАТ ТЯХНОТО НАСЕЛЕНИЕ,КАТО НАШЕТО ДА ИМ ХОДИ ДА ИМ СЛУГУВА,ЗАКАКВО ИМ СА ДЪРЖАВИТЕ,КАТО ИСКАТ РАБОТИЦИ ТОВА Е ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,НЯМА НАРОД НЯМА ДЪРЖАВА ИЛИ ПОСУШНА КАТО НАШАТА.

38

юбералес

преди 6 години

Украйна е обречена да влезе в ЕС, заедно с Беларус, но дали в обозримо или необозримо бъдеще, зависи от обзора на изказващият се.

37

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам какво точно се случва,но изглежда се вкарва клин между ЕС и Русия,с един куршум два заека,така Европа се разцепва на две и отслабва,а западна Европа се лишава от ресурсите от изток.И Европа като цяло става слаба и послушна,без значение източна или западна.

36

един от югоизтока

преди 6 години

До Един от СеверозападаПолзвам украински трактори - Т-150 и ЮМЗ - здрави и качествени са. Наскоро си купих бонбони Рошен - страхотно качество и евтини.