7

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДОГАН ДЯДО КОЛЕДА ВЕЧЕ ДОЙДЕ - БОРИСОВ ПАК ГО ВЪРНА НА СОФРАТА НА ЩЕДЪР ПОРЦИОН

6

Майтапчия

преди 6 години

Нищо няма да проследят американците. Путин пусна нов модел двигатели за шейната на дядо Коледа, а американците не знаят и карат по старому.

5

Анонимен

преди 6 години

Веднага заминавам за Финландия да отараша дома на дядо Коледа до като не се е върнал.

4

Дедо Мераклия

преди 6 години

Със синьо хапче и чаша вода очаквам пристигането на една Снежанка, която поръчах по обява срещу 140 на час.

3

до 2

преди 6 години

Споко, С-400 бди над всички.

2

Анонимен

преди 6 години

Истина, истина ви казвам: който не влиза през вратата в овчата кошара, а прескача отдругаде, той е крадец и разбойник (Йоан 10:1)* Кой е Принца на Тъмнина? Не ги е страх от огън и горещина или екстремни температури (Дядо Коледа се спукска все по комини например, а живее на северния полюс...).

1

Анонимен

преди 6 години

Дядо Коледа накратко е едно зло полуприказно-полудействително същество, което с времето си е станало достатъчно силен полубог контролиращ декемврийската икономика, подмамващ и принуждаващ хората да предприемат умопомрачителни дела всички обзети от празничният дух и настроение. И основно борец срещу Иисус претендиращ за контрол на неговият собствен рожден ден. Култът и егргора към Санта расте главоломно с всяка година. Децата се програмират от малки до възрастни да бъдат раболепни слуги на празника. Ритуали като раздаване на безобидни коледни сладки, колене на животни, приготвяне на ку