26

Дядо Мраз

преди 6 години

Кога най сетне ще играе професионален мач, а не да играе хора с пенсионери. Големия боксьор ...

25

бокс

преди 6 години

и тоя ще си намери майстора сред пенсионерите с които играе

24

Гост

преди 6 години

Преди време тервелчо се помисли за голям боксьор и един немец му наби камбаната в Милано но медиите услужливо не говорят за това

23

Анонимен

преди 6 години

не е хубаво да налага беззащтитни хора

22

Хекимянчето

преди 6 години

До nokaut : Може па да е от Русе...

21

Анонимен

преди 6 години

И тоя като брат си ходи да бие пенсионери и инвалиди .И вероятно сервитьорки в студентския град.

20

Анонимен

преди 6 години

абе вие четете ли изобщо беларусеца е със 21-а загуби от 24 срещи

19

ГЛУПОСТИ

преди 6 години

Този *мач* са глупости на търкалета .Единственото вярно е че е в Берлин .Това е зала която се наема за час , и ако някой влезе да гледа мача му се взима входна такса от 1 евро .И всъщност проверете - Световната Федерация по Бокс няма такъв мач в Сезона .

18

az

преди 6 години

Много странна градация ....първи боксов мач в зала Арена Армеец ...седми боксов мач във физкултурния салон на немско начално училище с публика от 20 пенсионера . За противника (боксовота круша с актив от 20 загуби и 4 победи )няма смисъл да говоря .

17

Анонимен

преди 6 години

И този ще се опули като батя си, само да срещне някой средностатистически боксьор :) Не говоря за някой от класата на Кличко хаха, смешници.

16

nokaut

преди 6 години

Все си мисля, ч е се пише "беларусин", а не "беларусец", идва от Русия- русин. Радвам се понякога на висините в БГ журналистиката. Иначе Тервел върви много добре и има качества!

15

Кубрик

преди 6 години

Мислех, че не може да има по-голяма излагация за Пульо след Кличко, но след като отказа на негро'то... Тотално се изложи. Сега, никога повече няма да му предложат сериозен мач.Пульо да обикаля чалготеките - там му е мястото.Има милиони по-слаби от Пульо, но няма толкова страхливи.

14

Анонимен

преди 6 години

Кажете ми един добър боксьор, който Пульо да е победил? Един! Само купени мачове и ритани дърти чанти

13

Бау

преди 6 години

Много повече ми харесва как се боксира от брат му. Проблема е, че остаря ... Много късно се сети да става професионалист.

12

Анонимен

преди 6 години

до 14 Селските кръчми са за Кубрат. Там е най-велик и по 3-4 човека ги пребива като му скочат. Затова и му лъсна комплекса срещу Кличко. Помисли си че е велик боксьор пред сбирщина от селски биячи от нашите родни кръчми и резултатът го видяхме.

11

Анонимен

преди 6 години

Много сте зле, само плюете и се присмивате на успехите на хората, а в действителност нямате и най-малка представа какво коства дори да си в играта.А бокса в днешно време си е така, игра за много пари с много интереси и договорки, което не означава, че е лесно да я играеш, както на ринга, така и в уговорките и преговорите.Ако си търсите внимание и начин да избивате комплекси има селски кръчми за целта.

10

Анонимен

преди 6 години

до 11 Е, има и изключения където се бият зверски колкото могат. Последният такъв зловещ голям мач беше между Кличко и Джошуа! За жалост такива мачове вече са на 10 години веднъж.

9

Ursi

преди 6 години

Fakenews.

8

Анонимен

преди 6 години

Профи-бокса си е само нагласени далавери.Договарят се двата мениджъра и после подялба.

7

Анонимен

преди 6 години

е след като са си направили тренировка, защо това трябва да е новина? Играл срещу някакъв тотален аутсайдер и вече постижение.Ама медиите сте виновни за високото самочувствие на такива посредствени мижитурки и комплексари.