36

Анонимен

преди 6 години

До До 27 Още малко и ще закудкудякаш от тези яица . Само яица са ти в куфелницата .Плюскай сега ГМО ,яж шоколади с пестициди и токсини ,круши от Италия или чили по 4 -5 лева , който тук се въргалят несъбрани под дърветата . За Попските круши сгава въпрос. Само трябва да се наведе човек . А де мързел де .

35

Анонимен

преди 6 години

"Джуджетата на Белобрадия старец - ситуирани в Български пощи"Ситуирани? Гив ми дъ екзакт локейшън.

34

до33

преди 6 години

Мило дете,повярвай ми ,доста съм обиколила по света,макар и възрастна,70-те години шоколада,,Крава"наистина беше чуден.Сега материално съм далеч по добре,но онези времена имаха и своите предимства.Имаше много хубави неща за които вие само може да мечтаете.Не всичко е пари.Да ,липсва ми младостта,но това не значи,че коментара ми не е обективен.

33

До 27

преди 6 години

Нормлно е за възрастна жена като Вас да си спомняте за всичко със сладост! :) Дори и за въпросния "шоколад" - "Крава", който си беше от марципан! Ужасен беше, всички млади искахме шоколадови яйца от Кореком!

32

Иванчо

преди 6 години

Аз пък искам от Дядо Коледа един "Гълфстрийм". Самолет. Частен. Малък, но истински!И пилотски курс за книжка. Да мога да го карам!

31

до шматка

преди 6 години

Моите родители бяха безпартиини.Много хора лишаваха децата си за да правят големи къщи и вили..Моите родители живееха много скромно за да не сме лишени с брат ми от нищо.Имаме скромна къща в Плевен,а студенските години карах в София със заплатата на майка,после така и брат ми.

30

Анонимен

преди 6 години

До една 27Koмунистка

29

Дядо Коледа

преди 6 години

Милинко дете, може да искаш сега таблет или дрон. По-добре помоли да имаш храна като пораснеш, преди жълтурите да изядат всичко, което се движи!

28

шматка

преди 6 години

До еднаСредни хора казваш.Как през '70те си ходила на училище с лев и нещо за закуска.Аз през '80те ходих с 30ст на училище.

27

една

преди 6 години

Аз съм на 64години.Като ученичка в ПГ,,Гео Милев"в Плевен всеки ден си купувах от лавката шоколад ,,Крава"-беше истински с чуден вкус,каквото и да плюете.Струваше малко под 1лев.Между ьругото ,баща ми беше началник отдел в минно предприятие,а майка ми мед. сестра т. е. средни хора.

26

до 20, демократа

преди 6 години

"Първият "шоколадов" десерт на Република си го спомням като ден днешен, началото на 80-те - жалка моласа от захар, дето чупи зъби, жалка имитация на Марс, комунизма се бореше безуспешно да краде от запада, смешници, детеубийци"_-----------------я се зачети какво съдържат днешните, нечупещи зъби, марсчета и републики......и после си пиши простотиите

25

кон фъстъци яде ли?

преди 6 години

Трябва ви само едно желание,и това е...Дядо Дядо имам едно желание и това е да стана Депотат.А после кеф ти таблетите,кеф ти количка,кеф ти виличка кеф ти субсидии

24

Анонимен

преди 6 години

До 777 Да те е живо и здраво . От здравето по -ценно нема .

23

Анонимен

преди 6 години

До шматка А сега еж марципан де . А де ! Той сега е по скъп и от прочутото ,,прошуто ,,

22

777

преди 6 години

Моето дете иска лекарски комплект - на 11г. е.

21

Анонимен

преди 6 години

До до 16 А сега токсично и отровно и вредно колкото теб. Хе хе ! Плюскай отпадъците на Ивропата !

20

Анонимен

преди 6 години

Първият "шоколадов" десерт на Република си го спомням като ден днешен, началото на 80-те - жалка моласа от захар, дето чупи зъби, жалка имитация на Марс, комунизма се бореше безуспешно да краде от запада, смешници, детеубийци

19

Анонимен

преди 6 години

Шоколадовата фабрика ,,Република ,,в Своге произвежда по 70 тона шоколадови и бонбонени изделия на ден преди 1990 тодина

18

до 16

преди 6 години

То друго нямаше бе, Пеперудка и Крава, всичките еднакви с различна опаковка, гранясало какао като теб днес 2017та

17

шматка

преди 6 години

До 5Какъв шоколад си ял тогава.Всички набивахме марципан.Кума Лиса беше 50гр и струваше колкото два хляба.Имаше и един голям .Казваше се Крава(или нещо такова) но той струваше колкото карбуратор на Москвич.