77

Анонимен

преди 6 години

Като не ви изнася ходете пеша, карайте си колите,гонете грацкият транспорт.Престанете да плюете и обиждате хората всеки да си гледа работата и професията а не само косури да търсите.Не вие срам ходите по заведения наливате се като *** и искате и безплатно да се приберете.Като се качите в таксито и си броите стотинките ама искате нови и луксозни коли.

76

anon

преди 6 години

смешници. конкуренция добре че има, че иначе те и 10лв/км минимална цена ще искат.

75

Ни чул - Ни видял...

преди 6 години

Недейте така говорете.Познавам доста Бакшиши,и всичките имат шкембета от притеснение и стрес.Който и от тях да попоитате как е работата,ще ви отговори едно и също ,,....с единият крак в гроба,с другият в затвора..'' абе опасна работа.И ако случайно го питате защо след като реве,не се хване в строителството,аауууууу ....то са плюнки,то са псувни,то е едно презрение...,да не говориме какво мнение имат бакшишите за гурбетчиите.Направо ги мразят в червата,хем мързелива семка,хем завистлива. Прокиши

74

Голем сме б.о.к.лук

преди 6 години

75 спеца по таксиметрови превози, само супер компетентни са писали-браво! Услугата у нас отговаря на търсенето. Във Виена, Мюнхен, Париж, Барселона......също отговаря. Цените са високи там, но хората искат чисти коли, униформа, шофьор с 2-3 езика и си плащат. Тук искат Бентли за 2лв/км, но *** е виждал въпросното Бентли по и-нета само или на снимка.Никой не е писал, че бият, грабят, заплашват таксиджийте. За 10 лв се правят т.н. "бомби"-абе опростяване пълно...

73

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен (74)Бакшиш, и сега можеш да искаш по 1 лев на киломерър, кой ти пречи?Ама искате властта да ви ги тика в ръцете, щото при конкуренция мърльовците отпадат..

72

Анонимен

преди 6 години

Вие хора като не разбирате не говорете.А клиентите какви са?Няма ли миризливи,пияни,заяждливи които не плащат дори.А кажете?Зада казвате че таксито е добре с тази цена дори е много е що не пробвате да видите за какво става дума.Повечето таксита са нови първо,второ колите не са държавни и не се работи на твърда заплата,трето за плащане и подръжка на едно такси си трябват поне 2000хиляди на месец,като отделиш лизинг,цдп,данъци,прегледи,застраховки,Ако сложим и мивки и горива то става още повеч.

71

Американ

преди 6 години

Как да си поддържали колите със стотинки!? Ми най-напред да престанат да пущат в тези кoчини, да ги почистват от време на вереме. И да не отказват работа, понеже "сега почивам" или "за толкова близко не става".. Конкуренцията май хич не им се нрави, искат държавен картел с частни печалба.

70

ХоХО

преди 6 години

.....На един му казах - Давам двойно само ни закарай, с възрастен човек сме, бакшиша само засмя и ми съобщи " сега ще почивам", след мен дойде турист и го попита на Английски, колко е до Златните ? Отговор -"Само 30 лева ПРОМОЦИЯ", как да не ги ожали човек

69

ХоХО

преди 6 години

Не мога да им съчувствам ! Това лято посрещах роднини на автогарата във Варна - възрастна жена /трудноподвижна/ с придружител. Пристигнаха към 15ч, в един от най-горещите дни /имаше записан час, при конкретен лекар/. Звънях на ТРИ таксиметрови компании и след като и споменавах маршрута /3-4 км, не повече / все нямаха коли. Обикалях като "цветарка" всички бакшиши до гарата, но тъй като в нашия град, до Автогарата има МОЛ, всички чакаха чужденците да ги закарат до Златните.

68

Анонимен

преди 6 години

Еййййй,ейййййй,искате ли да ви бойкотираме и без стотинки да останете.Ама че нагли.

67

#TaksimetroviPedali

преди 6 години

Драги таксиметрови, не смятате ли, че сте повече на брой от необходимото? На мен ми писна от това да спирате където и както си искате на пътя, да бавите движението, да не използвате светлинни сигнали, да се престроявате както ви падне, на натоварвате допълнително вече непоносимия трафик с необмислени и грубо нарушаващи правилника за движение маневри? Всяка вечер се карам с различни нагли таксиметрови които се спират по средата на улицата и си стоят извън колата на лафче с колегите...

66

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Може със стотинки бе таксиджии.................със МНОГО стотинки.

65

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да возят за по 10лв. на км.Така с по един курс избиват всички разходи и са на печалба.И няма да се морят много,правят по един курс и си отиват да пият ракия,това е сериозна професия и не бива да се преуморяват.

64

Анонимен

преди 6 години

И ако себестойността е 90ст. как сега возите на 79 и не сте фалирали толкова години, бе!?!?

63

Анонимен

преди 6 години

Не си спомням кога за последно съм се возил в чисто такси и нормален шофьор.Айде да ме извиняват.И кво точно има общината с определянето на цените на частна услуга?????????????????????????????

62

Факт

преди 6 години

До ТаксиМисля че не е редно шофьор на такси да очаква доходи над тия за IT-специалист,с оглед на интелекта и квалификацията.Даже не е нормално да изкарва повече и от един тираджия-примерно.

61

Факт

преди 6 години

Една нова кола(подходяща за такси) струва 20 000 и минава 200 000км без съществени проблеми.И почвамв-15 смени на масло по 50лв-750лв,4 смени на гуми по 400-1600лв,данък за 4г-400лв,Гражданска за 4г-1000лв,Каско за 4г-2000лв,,др.ремонти и обслужване-3000лв,патентен данък 4г-4000лв,гориво(газ пропан12/100км)-24 000лв.Общо 58 000лв,което прави себестойност 0.29лв,айде 0.30.Колко трябва да е цената сметнете сами.

60

Шопо

преди 6 години

Алоуууу ! Първо се изкъпете и почистете кочините,които карате !!!

59

Анонимен

преди 6 години

До ТаксиАлоуу...За 1 км вземаш 1.50.Ако има светофар става 2 лв.Какво искаш повече от 2 лв за километър.

58

Такси

преди 6 години

Всички много знаете и разбирате таксиметровата дейност! Таксиметровите шофьори според вас трябва да работят само за горивото си ли? И са длъжни на клиентите? Май клиентите злоупотребяват с услугата! Не е нормално да разкарваш кола за 1.50лв. за разстояние няма и километър, защото с градския траспорт ще ти е 1.60лв., като разхода за шофьорите е доста по-висок от начисленото.