25

баш майстора

преди 6 години

Демек бавареца е символ на държавата -ем държавен служител ем държавна заплата само анцуг адидас липсва и положението е мама криминал

24

Какво е?

преди 6 години

А покушенията, рекета, корупцията, незачитането на ЗАКОНА от страна на държавата към гражданите-КАКВО Е? Какво е смешните присъди на тумбата *** пребили български деца в Асеновград? Какво е толериране на незаконното строителство, неплащане на данъци от страна на ромите? Какво е "чадъра"над бандите ,които лъжат старите хора по телефона? Какво е корупцията,че вече се дават и по 3 бона ,за да настанят детето ти в детска градина? Какво е рекета на държавния служител?Това-КАКВО Е?

23

Тото

преди 6 години

Най-големия изстрел су държавата е че Цацата се появява на преден план и произнася речи все още. Не се знае, може да е замесен някой негов приятел който има топла връзка с Булгартабак и с когото присвоиха КТБ. Или друг негов приятел с когото почти гепиха " Дунарит"

22

Така ли

преди 6 години

Бе,рибо. Тогава си направете изводите....

21

няма нищо

преди 6 години

Научил е нещата по трудния начин!Втори път ще спазва договорката!

20

Сандо

преди 6 години

е ся дойдоха бяш голямите мафиоти - държавата

19

Паметлив

преди 6 години

До ШопНавремето(през комунизма) Андрешко беше положителен герой.После,през демокрацията се юрнаха да ни обясняват колко неправ е той.Добре,съгласихме се.Обаче като видяхме какви ги вършат частните съдия-изпълнители,доста се разколебахме в оценката на тая дейност.Изобщо,безобразията преди 9.09.44 докараха комунизма,безобразията през комунизма докараха "демокрацията",а сегашните безобразия какво ще докарат-не ми се мисли...

18

Хм

преди 6 години

Вероятността данъчния да е прострелян защото си е вършил работата,спрямо вероятността да е станало защото не е свършил работа,за която е платено е 1 към много.....Поне досега обикновено така е ставало.

17

Анонимен

преди 6 години

тя държавата отдавна е застреляна

16

Шоп

преди 6 години

До Калеко Алекотака и не ни научиха кой е положителния герой в разказа на Елин Пелин за Андрешко и данъчния инспектор ... !!!-------------------Данъчният инспектор ли според тебе е положителният герой?Ае не се излагай.И е съдия-изпълнител, не данъчен.

15

Калеко Алеко

преди 6 години

До *** Демократ .... Ашладисал си отрочетата на червените бабички ... !!!

14

Циганин Демократ

преди 6 години

Аз на колко калековци къщите съм ашладисал....

13

Анонимен

преди 6 години

какъв данъчен в съмнителния тузар ??

12

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен ... Този дето се съмнява, че има държава наречена България, може би трябва да се запита той самият - Какъв е ! После да погледне дали в паспорта му е отметнато, че е български гражданин и ако е така да отиде в "Есграона" и да ги уведоми, че са допуснали техническа грешка ... !!!

11

Анонимен

преди 6 години

политиците трепете бе , те данъчните сами ще си *** от страх

10

Анонимен

преди 6 години

Кой го знае с какви далавери се е занимавал и за това са го ощракали!

9

Анонимен

преди 6 години

Това за изстрела е вярно , но въпроса е " има ли държава".

8

Калеко Алеко

преди 6 години

Разбира се, че е изстрел срещу държавата и го е направил някой Андрешковец, а най-виновни са учителките по литература от тошовото време, дето така и не ни научиха кой е положителния герой в разказа на Елин Пелин за Андрешко и данъчния инспектор ... !!!

7

Един от народа

преди 6 години

Горанов, за коя държава говориш? - За вашата ли?Щото ние от народа за тая, вашата, казваме - Егати държавата!

6

Матемотика

преди 6 години

Вероятността да честен е фифти, фифти, като и вероятността да е вярнот това което казва Цацаров. Следователно крайната веряотност е 1/4.