14

Анонимен

преди 6 години

Изброените предложения за работа германците да ги предлагат на близкоизточните си "приятели" който посрещнаха с меченца.Нали за работа ги извика танте Меркел или работата им е само да обарват немкините по площадите.Докога ще лежат на социала,а няма да си го изработват?

13

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

а тека налявай се на германия че си бг гражданин а на своята родина не се надявай учат всеки един гражданин на бг да си продаде родината и да стане бял роб

12

Свеж комсомолец

преди 6 години

А пък аз, аз, аз много искам на бригада у мое любимое государство! Знаете ли за някакъв начин или само у Германия и САЩ има желаещи. У Россия воздух хорошей, водка тоже, а девöчки ебливъй с екстрами - СПИН, сифилис, губками и т.д.

11

ямх до щщд

преди 6 години

Да подигравка е но ще ме разбереш ли на немски като ти кажа че *** в женската тоалетна е останал без хартия и провери Seife bitte. A?

10

Анонимен

преди 6 години

Като студент бях на 2 бригади в САЩ. От четвърти курс започнах работа по специалността си и от тогава 8 години градя кариера. Работих по проекти и във Великобритания, и в Германия, и в САЩ (програмист съм). В момента съм тук, но често пътувам. Няма лошо човек, докато не е завършил, да положи малко черен труд. Но, завърши ли, ако не работи по специалността си, трябва да се замисли сериозно какво ще постигне в живота си. Разни сервитьори, чистачи и подобни мързелаци са жив пример за падение.

9

с 50 % данъци

преди 6 години

върху заработката - да бачкат яко да хранят *** ислямски заселници в Германистан

8

щщд

преди 6 години

Ако искат да помогнат на българските студенти да им предложат платен стаж по специалността в някои фирми. Защо му е нужно на някой да е учил три години немски за да държи метлата?! Това прилича на подигравка!

7

с 50 % данъци върху

преди 6 години

До Анонимени черно мигрантско пръстче в ***, не мерси

6

Дядо ви

преди 6 години

Малко спомен: Единствените, които искаха "бежанци" в Европа бяха Германия. Но условието беше, те да "вземат" това, което им хареса, а останалите да ги приютят останалите страни в Европа....

5

Анонимен

преди 6 години

"През лятото на 2018 г. българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия"Тарамбуките на Меркел нещо не щат да бачкат, а?

4

Анонимен

преди 6 години

един професионален чистач там взима 13.50 евра на час ...

3

Анонимен

преди 6 години

До до 1Кое му е киселото?Че не можем да се уредим да сме чистачи и миячи?

2

до 1

преди 6 години

високото грозде е кисело нали :)

1

чист ариец

преди 6 години

Mи да! Трябва някой да работи та да храни гостите на Меркел.