62

Анонимен

преди 6 години

Нали начина на удушаване беше типично за жена, а сега пък арестуваха мъж, мотив за убийството няма, странно

61

Турчин Пловдив

преди 6 години

Сигурно е ужасна болка да си загубиш рожбата по този начин и то причинено от някой който ти е роднина... Жалко много жалко... Съболезнования на семейството и почивай в мир мило дете!!!

60

Клементина

преди 6 години

До TurkБе я по-спокойно с етническите признаци, ако може! Ако бил българин, щели да си усложнят положението?! Я виж ти! А ако е турчин какво ще направиш? Ще изядеш свинска опашка?

59

блондинка

преди 6 години

,,,,,тиксото....тиксото е в книжарницата......

58

до циничка

преди 6 години

Същите като теб :-)

57

Циник

преди 6 години

52 и 53 - психопатчета!

56

В и К

преди 6 години

ВОДКА и КОЛА

55

АНТИ

преди 6 години

До До 54-АнтиДоста от днешните млади не са годни за военна служба по медицински причини.Иначе, да ползват стимуланти и всякакви химии шитни - големи специалисти са.

54

Чичо

преди 6 години

Спрете да тълкувате и обяснявате нещо което още не е ясно бе смешни дечурлига.Това не е електронна игра ,а човешка трагедия.Аман от мало умни коментари.

53

До 59-Анонимен

преди 6 години

И като стане обратното ще кажеш ли добра дума и ще си признаеш ли неверието.Или скрит зад анонимноста си ще хвърляш слюнки по друг адрес.Това сте вие ,за съжаление,глуповати всезнайкоци но със самочувствие,защото сте подло скрити зад анонимноста.Свестните са на светло и видими.Неудачниците злословят анонимно,без чест и достойнство .С други думи с.м.е.т !!!

52

Циник

преди 6 години

Оставяте откровенно ОТВРАТИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ като на burzum-a и психопата преди него - а моя го изтрихте!Браво!

51

Бау

преди 6 години

Медиите не знаят точно какво се случва. Не им казват и те спекулират и търсят сензацията. Ще се разбере в някакъв момент кой е виновника. Не вярвам да прикриват, защото хората са бедни и едва ли могат да си го позволят ... Полицаите често говорят глупости и безсмислици, за да може убиеца да се успокои и издаде. Според мен майката е премахнала 'пречката', която я е спирала да си живее живота с новото гадже, ама ще видим.

50

Българин баща

преди 6 години

Абе незнам кви *** сте ама как може да се радвате на убийството на това момиченце. Независимо от етноса това е българско дете. Какво страдание и ужас е преживяло в последните си мигове. Ненам как се *** толкова българското съзнание ама като ви чета и настръхвам. С вашето възпитание се плаша какви деца ще отгледате...

49

До 54-Анти

преди 6 години

Освен смъртното наказание, трябва да върнат и военната служба.Задължителна 2 и 3 години.Тогава ще се появи някакъв ред.А сега е анархия.

48

Анонимен

преди 6 години

в момента криминалистите са в задънена улица тръгнали са в абсолютно погрешна следа това убийство скоро няма да бъде разкрито убиецът отдавна е извън страната а тези подхвърляния за братовчед, тиксо моливи ножици са за да замажат временно положението защото цяла България в момента следи случая

47

Умници!?!?!?

преди 6 години

Е гати поколението ,е гати дедективите.Кой от кой по-умен .Вижте се бе ,вижте защо Вежди Рашидов е прав.Коментари на деца с мозък колкото витамин С.Но безапелационни и уверени.Е гати утепаното интернет поколение.Дали има 2% читави? Всичко се приема първосигнално и не се разсъждава или изчаква Ама и наборите ви ,,журналисти" са на вашето ниво.Въобще пълна слободия .Ех казарма , ех възпитание!!!

46

до Turk

преди 6 години

Що бе, какво ще направите като ви свърши търпението?

45

До разочарован

преди 6 години

Че не си турчин, не си, но сигурно си грамотен. Това, че се мислиш за турчин си е твой проблем. Малката Дамла Бог да я прости! Извергите в бг нямат свършване. Те нямат народност изчадията на ада. Ако хванат роба на сатаната, ще го отопляваме, къпем и храним до като е жив. В тази държава всички сме толерасти, а това радва душичките на брюкселските ***. Ако се появи друг ръководител, не знам какво ще бъде, но докато е екскурзианта във властта, все така ще е. Дано Бог му прости безхаберието.

44

АНТИ

преди 6 години

Като го няма смъртното наказание,тежки престъпления - колкото щеш.

43

Анонимен

преди 6 години

А можеше да роди 3 - 4 малки сладки ислямисчета !