25

до 20

преди 6 години

Напълно съм съгласен с това,което си написал.По случая има огромен обществен натиск,а полицията както обикновено не си е свършила работата и доказателствата издишат.

24

анонимен

преди 6 години

Хайде , осъждайте го тоя дебел п-ор , че ни писна да ни занимават с него!

23

бг

преди 6 години

Много жалко за убития Георги-всички бяхме потресени от това убийство посред бял ден.Кой и за какво го е убил се питах ...Отвратително деяние,но отвратотелното е,че има психопати,които без да мислят и без причина ритат,агресират,убиват...?Етика и морал,християнски ценности всъщност се възпитават

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ за удушената в Борисовата градина намериха косъм, за да вкарат клошар в ареста, ама не им мина номера.------------------------------------НЯМАШЕ намерени косми от клошара, а от Чеци. Клошара го задържаха защото се беше издънил на детектора на лъжата, а в същото време БСП организираха протести.

21

Анонимен

преди 6 години

Брат му го издал, ама той не бил убиец :D E щом не е убиец брат му откъде ще знае къде е скрит ножа ?

20

Анонимен

преди 6 години

И за удушената в Борисовата градина намериха косъм, за да вкарат клошар в ареста, ама не им мина номера. Косми се слагат и махат от родните криминалисти, когато не могат да сглобят случая

19

бай хуй

преди 6 години

И да не го осъдят . Все някой ще го освободи от мъките му и от демоните му .

18

дедо Ташунко

преди 6 години

Много отдавна съм убеден, че между престъпник и защитник (айдукат), с чиста съвест можем да сложим знак за равенство. И ако от престъпник всеки от нас може сам да се защити, защитата срещу адвокат е невъзможна. Адвокат, убиец и нагъл крадец притежават съизмерими криминални енергии. Да пази Бог от адвокат!

17

Анонимен

преди 6 години

Доказателствата са все по-недостатъчни. Съдът задължително иска селфи с жертвата и качено видео във Ютуб. Още иска бала косми, сополи и ушна кал.

16

Адвокат Марковски

преди 6 години

Аз просто съблюдавам законите, които са създадени от хората за които вие сте гласували.

15

Анонимен

преди 6 години

Защо ще го убива? Представете си как с лека ръка се зачерква човешки живот. И защо след толкова камери и снимки толкова време го търсеха? Ако го познавате и видите по ТВ няма ли да го познаете? Много странна история.

14

Без думи

преди 6 години

До Без думиА и още нещо ... помните ли показваха разни *** иначе казано босове .. как изглеждат в затвора ... сигурно си имат и фитнес и симуланти за растеж на мускулите. Прав беше ББ като каза в Канада, че материала е кофти ... ама той си го знае и от преди това ... така де

13

Без думи

преди 6 години

Вижте го само как изглежда ... в затвора ги хранят добре очевидно. Интересно онзи дето го набедиха, че е изнасилил момиче ... кмет май беше .. се стопи в затвора. Правете си сметка за какво правосъдие става дума.

12

Анонимен

преди 6 години

за каквото и да се отнася, щом марковски е защитника, не се замисляй кой е престъпника !

11

Йохан Йохансон

преди 6 години

Адски мъки очакват адвокат Марковски заради делата му !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Да осъдят и защитника му в съда като съучастник! Това, че знаеш за извършено престъпление и не уведомяваш властите или го прикриваш те прави съучастник в престъплението.

9

Анонимен

преди 6 години

доживот без право на замяна за такива психопати, без мотив, без да познава момчето

8

4i4o dяdko

преди 6 години

...морфологично сходство ...?

7

Анонимен

преди 6 години

Ще го пуснат - нали баща му и майка му са активисти на Суджуците.Затова го криха толкова време, въпреки че беше заснет поне от 4 камери, докато тичаше по Драган Цаннков.

6

Анонимен

преди 6 години

Това, че Марковски защитава някого е самодостатъчно доказателство за вината му. Не са необходими други доказателства.