10

дано го спукат

преди 6 години

хората искат не само СКОРО ами СЕГА и то ВЕДНАГА

9

Аз

преди 6 години

До АнонименВ такива случаи не е виновна религията, няма религия , която да проповядва насилие и убийство/ освен крайният ислям/. В Русе в близкото минало християнин уби момиченцето си за нищо, ей така от "нерви".Дано да не е пак родител, дано са задържали умишлено майката, за да успокоят народният бунт. Не, че това е добре, но е страшно, страшно е че народът оскотява, до степен да посегне на близките си, жалко за детето...

8

Анонимен

преди 6 години

Колко е стеснен кръга-момичето и ключа,щом е оставено без надзор,не е имало роднини да го приютят за посреднощ след като майката е заминала на работа нощна смяна за препитание,не може да го заведе на работата си след като няма такова детско заведение създадено за работещи по места предприятия,райони,град с цел детето да е под надзор с грижи да се нахрани,наспи през вечерта щом се изисква нощна работа към организация в периода и от 22ч.- 6ч,още и оправданието-вменяем,пълнолетен или не за убиеца.

7

Анонимен

преди 6 години

Надявайте се. Пак ще уличат някой клошар, както за тютюневите складове в Пловдив.МВР е затънало до гуша в професионализъм от както тиква беше в него и много тиквуни се навъдиха след него.

6

Анонимен

преди 6 години

Дамла,превод от турски значи:капка

5

BIG FOOT-er

преди 6 години

дамла е име, което децата не си избират! кой иска да се казва метла? а гардеробка? децата са най-невинното начало, което можем да покварим без да отговаряме пред някого. да го напиша ли Някого? или просто няма смисъл за неверниците? най-вече "верващите" в един свят, който са им приготвили евреите?

4

Табелка Ибрахимова

преди 6 години

Како е туй име Дамла бре

3

Скандално!

преди 6 години

конкретно питане към психологa, доцент с женско име: вашето, лично усещане какво е за действителността ви и действителността ни? а усещането на цялата съдебна система, подчинена на пеpвepзни, тайни общества, като безмo3ъ4ните обещества на билдербергови, маcоните и всички останали, изостанали в мозъчното си развитие ncuxonamuu? аз мога да направя професоратура по темата!!! даже мога да взема за тази тема "стара планина" или дори "нобел", ама за какво ми е? нобел никога не е бил нобел.

2

Анонимен

преди 6 години

Хуманната религия ислям избива и души собствените си деца .. за нашите вече видяхме в Сирия как им режат главите (((

1

метеоритен треактор

преди 6 години

тези, които говорят за действителността на безнаказаност, като за "усещане за безнаказаност" имат нужда от психиатрична помощ. стига парите на касите да стигнат за всички участници в това масово, neдофuлско uзвpaщение.