49

Каракочев

преди 6 години

Всичката Мара втасала, само .....та си не вчесала.

48

666

преди 6 години

И без това всичко е сиво и мрачно, няма нужда от цвят "графит". Най-добре ще е зеленичко.

47

Софиян Провансов

преди 6 години

Господин/госпожо редактор, цензор или какъвто сте там в dnes.bg, моля да ми разясните думата "***", по-*** ли е от "***". В действителност контейнерите за отпадъци по града са също толкова мръсни, вонящи, потрошени и разхвърляни безразборно, като кофите за ***. Спорна работа!

46

рускиня

преди 6 години

"шоколадово кафяво" - гласувам за това. Защото ще хармонира с кучешко кафяво по тротоари, разкаляни градинки и в съчетание със завърсен въздух ще дава неповторим нюанс

45

Софиян Провансов

преди 6 години

Предлагам турско-синьо или розово с виолетов оттенък, но задължително с пайети! Така цвета на столицата ще отвлече вниманието от калните и разбити улици и тротоари, мръсните кофи за ***, порутените фасади с течащи улуци и най-вече ще се хареса на голяма част от населението! А за предстоящите "прекрасни" проекти, ще кажа -ПОМОЩ!!! БЛАГОУСТРОЙВАТ НИ!!! Отново! Скъпичко, но пък грозно, недомислено и нефункционално. Отново!

44

1

преди 6 години

Всичката Мара/София/ втасала, та цвят и липсва! Да оправят плюещите плочки и да вземат мерки за решаване проблема с паркирането навсякъде е пъти по-важно!!!!

43

Someone

преди 6 години

Закърпете дупките, наредете паветата както трябва, реконструирайте всички паркове И ако случайно дупките не са се отворили докато ги закърпите всичките и паветата не са пропаднали .... тогава ... тогава купете боята за 10 млн. лева която сте подготвили да усвоите :)

42

Анонимен

преди 6 години

Абе Здравкоооо що не ходиш да боядисваш Червен бряг.Кой те доведе в София бе Здравко.Диков щеше да маха климатиците и дограмата,ти ще правиш пешоходни зони в град дето цяла България е дошла с колите си.Даваха примери с Източна Германия,ама там жилищата бяха държавни.Тук са си наши и ще правим каквото си искаме с тях.Разбра ли Здравко.

41

Анонимен

преди 6 години

И колко милиона ще струва боята?

40

Анонимен

преди 6 години

Супер, а сега някой да изчисти полицейските ленти които се търкалят по земята и храстчетата от към булевард България повече от две седмици.

39

Анонимен

преди 6 години

за да не се избият в парламента сините и червените, я боядисайте в лилаво.......или пък като станислав от фермата : понеже кравата яде зелена трева,ама има червена кръв - подпрете се на кафявото,което изкарва на края.

38

Анонимен

преди 6 години

На площада пред гарата дръннете един 50 етажен небостъргач с 2-3 мола и сте го "развили района".След това боядисайте всичко в шоколадово, да отговаря на цвета на гащите ви.И се радвайте, че още народът не ви е пребил с камъни.

37

асанко

преди 6 години

И около виетнамските общежития грее.......и пуши!

36

Щерю

преди 6 години

Сега е моментът - барем я позлатете цялата...

35

к0нсерва

преди 6 години

най-добрият избор очевидно е "шоколадово кафяво", защото е в унисон, в синхрония, с цвета на съдържанието на септична яма, а София отдавна е отвъд септично тресавище!!

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпреди 27 години имахме и трамваен завод---------------В България никога не е имало трамваен завод.Това, което сте нарочили за трамваен завод, произвеждаше опасни за здравето ламаринени чудовища, мнооого далече от трамваи.

33

такива са

преди 6 години

Боко и Данчето комунисти :)

32

Дивия изток

преди 6 години

Хахах, Фандъка се гаври с материала и всички мълчат. То всичко се разпада, с боя ще го лекуват :)

31

Анонимен

преди 6 години

Боже, боже, зАлуден поп телета кръщава!Всичко Мара втасала...Трамваи - дарен скраб от Полша, Германия, Чехия, в които трябва да се качваш със скрипец от удобство отпреди 60-70 години, тук-там от Швейцария (инвалидите и хората над 50 г. тях ги чакат с часове на студа, за да могат да се качат), едни нови, комфортни от Полша (внасяме ги, нищо че преди 27 години имахме и трамваен завод) предназначени за мутренския квартал към Бояна и Драгалевци... Тъкмо делегациите да се почувстват в стара Европа.

30

Анонимен

преди 6 години

Гербави Циркаджии.И крадльовци също.