96

Анонимен

преди 6 години

Не ли по-важно Бойко тука да блести?А не България да е затънала в корупция,престъпност и беззаконие!!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Цветан Цветанов бил до 8клас в училище за бавно развиващи се Вършец .. Е такива ви управляват бавно развиващи се ***..

94

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 102Естествено, че на западенците им трябва послушен и беден васал!!! Нещо като укропията! И въобще нямаше да ни обръщат внимание, ако не бяхме на предния фланг до Русия! Затова тия лицемерни заигравания само ме отвращават!!! Гадост!!!

93

анонимен

преди 6 години

Борисов не може да си оправи държавата-само бедност, курупция и хаос има в България.Западните сили това искат-слаба и обезкървена България, затова му се радват.

92

socialen

преди 6 години

По цял ден са чуди само кви простотии да бълва. Вече е крайно време да започне да бачка нещо смислено, а не само да се шляе и лентяйства. Той е единственият в тази страна, който получава заплата без да бачка.

91

Анонимен

преди 6 години

Тондоро Мондоро

90

Анонимен

преди 6 години

До Гунчо"Що ли ми се струва че Бойко му хлопа дъската...!?"---'Щото е ТАКА. Не ти се струва, ами е така. Всеки го усеща. (Без гъ-золизците, ама и за тях не съм сигурен, де. Може да се правят, че не го усещат.)А най-много дъската на Боко ХЛОПА като ходи из ЕВРОПА.

89

Анонимен

преди 6 години

Биби блести като голям седалищен мускул на месечна.

88

Никой си...

преди 6 години

Що ли ми се чини, че народът иска комунизъм? От коментарите става ясно, че болшинството са комунисти.

87

анонимен

преди 6 години

На какво се радвате-че станахме 2 милиона по-малко?Или на това, че чуждите посолства и слубжи командват БГ-политици в София?Или на това, че даже африканските страни ни задминаха по стандарт на живот?

86

Гунчо

преди 6 години

Що ли ми се струва че Бойко му хлопа дъската...!?

85

Анонимен

преди 6 години

Те на запад европгеовете го приемат бабуняка като някаква ориенталска екзотика и нищо повече!Нещо като жената с брада..детето с две глави и т.н.

84

Анонимен

преди 6 години

България е колония, страна от третия свят, 100% зависима от колонизаторите, която служи като заден двор и депо за евтина работна ръка на господаря колонизатор. А Бойко Борисов прави оптималното за България в тази обстановка защото знае, че и най-малкото неподчинение се наказва жестоко от колонизатора.

83

А путсушаване?

преди 6 години

Татяна взе ли си нещо за путсушаване докато приказваше с навлажнен поглед за Боконестия ?

82

Румен

преди 6 години

Бойко Борисов не може да блести!Блести се с отразена светлина!Бойко Борисов грее!Научете се !

81

socialen

преди 6 години

Сички му се подиграват, щото го виждат къф е ***. Не мой да изкара и един мандат.

80

Категоричен

преди 6 години

Всички другари от редиците на ГЕРБ, да извадят от нафталина партийните книжки и МАСОВО и ЕДИННИ да поздравят другаря Живков!

79

Честен

преди 6 години

Честно би било, Бойко Методиев Борисов да благодари на другаря Тодор Живков, че е построил НДК. / как тъй не го взривиха като мавзолея???? /.Защото АКО Тодор Живков не бе построил НДК, сега ПужарникарчитУ, щеши да посреща гости на някоя НЕРЕМОНТИРАЩА се АЙСфалтова улица!

78

Професор

преди 6 години

Цветанов на Бойко е министъри любимец в неговия регистър,на вожда наш тъй велике най-добрият ученик.Министър той е на МеВеРе-тотова е неговото вето,успех огромен той постигнаи рейтинга си бързо вдигна.На Бойко е дясната опора,работи той без умора,влака карат те дваминаи с процента вече го надмина.Работата си той харесва,макар че тя никак не е лесна,Престъпността до край да съкруши,която държавата ни тя руши.Нека Бог сили му дава,с престъпниците лесно да се справяи борбата си напред да продължаваи с успех все да побеждава.

77

Професор

преди 6 години

Бойко наш не се бави и се не вай, това от мен помни! На България правдата в ръце вземи и скоро ще победи!.От външните сили ти ни пази, ще ни вкарат само те във войни. Народът ще страда, ще гине, ще мре...