17

Анонимен

преди 6 години

Какво печели или ще спечели България и народът от това еврошефство никой не е обяснил. Сигурно е, че ще печелят фирмите правили ремонта, фирмите за храната и пиенето, некой друг ще се облажи, гостите ще си отидат и пак всичко по старому .

16

Анонимен

преди 6 години

Ний сме били винаги гостоприемни по-рано - два века към южните съседи, пет века към югоизточните... Да включат в рекламното лого и едно сърчице /като буквата О с резенче отгоре/. При добро въображение се възприема и като изглед отзад в наведено положение.

15

Анонимен

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО Е КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ КАК ГО ВИЖДА ТОВА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ?

14

Е , и ?

преди 6 години

Комунистът в България вижда калпаво всичко,което няма червен цвят и няма сърп и чук изобразен на него ! Какво да правиш,***-комунисти!

13

до SOS

преди 6 години

Няма лошо в това,че някой еврокомисар (добре ще бъде и повече от европейиските комисари)се разходи из София и някой го преджоби и те трябва да разберат какъв е живота у нас.

12

Всенародна радост

преди 6 години

И под мъдрото ръководство на Еврокомисарите ще постигаме блага и ще потекат реки от благополучие. Благословени сме че ще бъдат наши гости!

11

Жокер

преди 6 години

С цел подобряване на рекламната кампания ПРЕДЛАГАМ:Да се включи клипа на Бате Ви Боко в Ютуб : "Сандокан с двата ножа"

10

АМАН от БОРисов

преди 6 години

Нагли престъпници на власт вече увреждат тежко нови големи региони с нова тежко вредна видео терор техника..Милиони жертви на видео терор има в БЪлгария откакто Борисов го подставиха на власт.Човека не е за тази работа..Ограбват милиарди от народа и ги харчат само за НАГЛО КОРУПЦИОННИ НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ.НАд 6 000 000 нямат доходи з а оцеляване в БЪлгария а БОрисов Харчи милиарди месечно за престъпни цели.

9

Супер!

преди 6 години

Еврокомисарите ще бъдат изумени от невероятния напредък във всички сфери на живота, икономиката и инфраструктурата. Не случайно сме обявени като европейския икономически тигър. Икономическото чудо на Европа!

8

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е дали еврокомисарите знаят какво е качеството на въздуха в София, и дали са се съгласили доброволно да дойдат да подишат няколко месеца? Или им е спестено, понеже средните стойности били нормални - както ни обясняват на нас, простосмъртните.

7

S O S

преди 6 години

Ако нЕкой еврокомисар (ей така) реши да се разходи, да стиска здраво портФейла си в ръка.Не се знае кой ще го обръсне на сухо !

6

Дзъ

преди 6 години

Голям срам ще берем идните 6 месеца...ама пък народната памет така и така е къса...та до изборите ще забравим...

5

София

преди 6 години

За рекламите не зная, но антирекламите са налице! София е сива, ***, мрачна, с разбити тротоари, занемарени прашни градинки, навъсени хора. Само един пример: бившата баня в центъра, сега Музей на София- чудесен, добре уреден, с интересни експозиции. Но отвън? Зад оградата на трамвайната спирка- нахвърляни строителни отпадъци, ***, които се виждат зад постерите със София през миналия век. Униние, грозота, липса на свежа зеленина, защо не и на цветя, подходящи за сезона, както е по света?

4

Анонимен

преди 6 години

Кажи Баби; тенкю, А защо не: Кажи Бабл: Майстор Митю....

3

Ние за Вас

преди 6 години

Ние за ВасТова е моето мнение.Това е рекламата за БГ Включва всичко, готоприемство, сигурност, грижа, чувство.... Ако го използвате платете ми за идеята. Ако не го използвате, запомнете го.

2

Анонимен

преди 6 години

"Къде е фокусът и какво продаваме в нея, попита журналист"Е как какво? Продаваме България. Тиквата редовно го прави.

1

Анонимен

преди 6 години

Да сложат на флага и на туристическото лого по една голЕма Тиква.Това обяснява всичко.