39

Знаещ

преди 6 години

И на съдии от търговско на вкс! Много нагли и надменни. Будещи отвращение и съжаление поради правоглавието и брутално демонстрираната простащина от позицията на " имам хора " и си правя каквото искам!

38

опетков

преди 6 години

До vanko Ванко, ти кое вишу завърши бе? Като ти гледам правописа май си от филологиите.

37

До 40

преди 6 години

БАН трябва да бъде разформировано и да се влее в различни държавни университети. Какво е това безумие да се развива наука извън университетите. Университетите взимат пари от кандидат студенти, семестриални такси т.е имат пари ама системата на обучение е остаряла, а практиците са отделени в БАН. Хем искате хората да се занимават със наука хем искате да работите в някаква заворена безмислена структура. Айнщайн работи в Принстън а не някоя БАН-оподобна структура.

36

БАН Удариха ни шамар

преди 6 години

БАН Удариха ни шамар.В няколко фондации уж занимаващи се с деца се наливат повече пари отколкото в БАН.Държавата се управлява чрез паралелен бюджет извън закона за бюджета.

35

Анонимен

преди 6 години

Не са май 80% , въпросът е спорен - дали не е повече....това е положението с малките мутрафончета - скоро няма да може да се излиза на улицата спокойно... изтървахме мутрите да се възпроизведат , сега ще си сърбаме попарата , защото си затваряхме очите...

34

Badjakov

преди 6 години

Decata na bg jourfalistite ot bnt, bta, dnesutre trud seki den....:)

33

1948

преди 6 години

Я се вижте из форумите,вие грядущо интернет поколение,какво е плюене,какво е псуване,цинизми ругатни .Пълна слободия .Умишлено се самовписвате в ония 80%.Погледнете,прочетете и ще видите че съм АБСОЛЮТНО ПРАВ.Но всеки ще си каже,,Аз не съм такъв".Да ама от ,,писанията ви се вижда че повечето са точно такива.Рядко има смислен диалогПовечето са-тиква,***,кравари,сланина,боко и т-н- и т.н.Едно силно опростачено поколение,без никакви ценности и грешна самооценка.За съжаление не го разбирате.

32

Joko

преди 6 години

Прави сте ! Ово е мат'рялот !

31

Olse

преди 6 години

Dostoini naslednici na partizani, komunisti i iataci...

30

Анонимен

преди 6 години

Да, и най-големите мутри са сред управляващите.Няма как да се промени нещо освен ако не ги сменим с нормални хора а не пак с мутри.Въпросът е че няма откъде да ги намерим, то други не останаха тук.Както и националистите, уж се борят срещу нелегалната имиграция, а хванаха една пишман "националистка" за трафик на афганистанци.Електоратът им е сред малцинствата, обаче се пишат "националисти".Изтъкани са от противоречия!

29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПопфолка нямал нищо общо с мутрите!?Дали не трябва да помислите преди да пишете а?

28

ГРАДИНАРКО1

преди 6 години

Това са резултатите от насилственото опростачване и обедняване на народа след 1989 г. Вече е необратимо. Не че соца е бил много богат, но поне е имало яко дисциплина. После дисциплината се махна, за да може да се опростачи повече народа, за да може една шайка взела се за каста от политици да се нагрухат с пари и да си осигурят дългогодишно грухане на тях и на техните свинедеца.

27

до ванко

преди 6 години

Идеята ти не е особено добра, защото тогава всеки който завършва 12-ти клас автоматично ще заминава да учи за висше образование в чужбина. Без друго българските дипломи с изключение на лекарските не са признати почти никъде в чужбина. Просто цялалта ценноста система трябва да се смени, да се набие в главите на подрастващото поколение колко важно е семейството и това да отгледаш деца с бъдеще, а не поредните *** и безмозъчни консуматори - а това идва от родителите.

26

Анонимен

преди 6 години

Самата bTV рекламира псевдомутри и чалгари.С другата чалгарска тв. наречена"Нова" се надпреварват в това.Няма предаване в което да не канят някоя чалгарска певачка,плейметка и подобни излишни творения които да ръсят абсолютни глупости.

25

Анонимен

преди 6 години

Не за удар а за обида - в ТВУ без значение кои са родителите, ако ще и президента да е! Но в Шуробаджанария е така...

24

Анонимен

преди 6 години

Гаменчета отгледани от други гамени.

23

Анонимен

преди 6 години

Мдааа, а отрочетата на политици, топ бизнесмени, прокурори и прочее *** към кой от двата модела се числят.

22

Анонимен

преди 6 години

Та това са 80% от останалите българи в бг!

21

Анонимен

преди 6 години

"Чалгата"- попфолка е стил в музиката . няма общо с мутрите плюс това продуктът на чалгата се купува.

20

Анонимен

преди 6 години

Мангaлume, шоферите и чалгарите са в основата на цялата ускоряваща се деградация на обществото. Очевидно е.