114

СУЛЬО

преди 6 години

АНОНИМОСТТА ТИ НЕ СКРИВА, ЧЕ СИ ***.

113

Анонимен

преди 6 години

Чичо Сам на края ще остане сам.

112

Анонимен

преди 6 години

Който се мисли за по-голям от чичо Сам си го получава накрая.

111

Трак до 116

преди 6 години

Аз , като погледна към улицата виждам народ много по богат от руския , духовно и материално.Не виждам алкохолици вързани с колана за стълбовете и наркомани с проказа по ръцете от крокодил.

110

Анонимен

преди 6 години

Руснаците вече не са наивни. Кристално ясно им е, че нямат нужда о Запада, ако не искат да заприличат на мизерстващите България и Гърция. ...и най-вече България за съжаление. Който не вярва може да погледне към улицата вместо да бъцка по нета.

109

Трак

преди 6 години

Ей , русофили , защо си мислите , че някой в Европа си мисли за Крим????Русия се простреля в крака за едно мижаво парченце земя , което и без друго си е населено с руснаци.Путин падна в капана на ЕС и сега си плаща с лихвите-46% от руснаците изпитват затруднения да се изхранват.Това е глад за половин Русия , но иначе си имайте Крим.

108

анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?

107

Анонимен

преди 6 години

Това, което не ме убива, ме прави по-силен!

106

До Анонимен 74

преди 6 години

Войната в Афганистан беше грешка на съветското ръководство. Намесиха се там, където вече имаше жестоко кланово противоборство. Осъзнаха се и напуснаха, но не не бити като американците във Виетнам, а под строй и командващият ген. Лебед беше под развятото знаме на последния танк.Афганците до ден днешен споменават "шурави" като честни и добри бойци и се грижат за паметниците на загиналите съветски войни.Аамериканците пикаят върху труповете на убити талибани, смеят се и се снимат!Тях ги неневиждат

105

Анонимен

преди 6 години

Е съсипаха русия

104

факти, само факти

преди 6 години

До Боби ДРУГАРЮ, ТИ СЕ ПООБЪРКА В ТЕМАТА, ФАКТИТЕ, ИЗВОДИТЕ ... САМО С ПРОПАГАНДНИ ТЕЗИСИ НЕ ВЪРВИ. ЛЕК ДЕН, И ДЕРЗАЙ :)

103

БИрата е отровена

преди 6 години

Днес от сутринта почнаха проверка относно прогноза за бъдещето.Първо по инструкция проверяват БЪлгарите дали работят.Ако да добре.Ако не кротко..Първи резултати в София на власт са нагли крадци. Ограбват десетки милиарди годишно НАРОДА КХАПВА И ПИЙВА Нему пука..

102

Боби

преди 6 години

До факти, само фактиУмнико Сталин се е готвил за ГЛОБАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ - Разбирай Война но никога не е планирал да е била на негова територия.Но събитията от 1937(победата на Франко в Испания) до 1939(лятото подписване на договора Рибентроп-Мо ло тов) практически са ИЗОЛИРАЛИ СССРЕ знаеш какво стана с Германия нали в крайна сметка. Останалите се обединиха и я ракъсаха за пореден път.

101

факти, само факти

преди 6 години

До Боби : Ах, тези лоши капиталисти и наивни западни политици дето му попречили на миролюбивия СССР да не стане агресор )))) Ах, този съблазнител Рибентроп дето подлъга Моло'тов, ах колко шампанско се изпи съвместно от братските немски и советски войски след подялбата на Полша ... В червената пропаганда където фактите се извъртат в удобен формат, СССР много неща е уж бил готов да стори и гарантира. Само че СССР фактически си е крупен агресор .... Корекгто е да споменем, че не е единствени

100

Боби

преди 6 години

До факти, само факти продКазах ти Стратегически защо СССР влезе в Финландия и ПрибалтитеА когато се подписаха секретните договорености по договора Рибентроп-Мо ло тов - както се казва кой се отказва от територии - така и така имиджа на СССР вече е разрушен поне Сталин е бил изключиелно практичен човек и се е възползвал.

99

Боби

преди 6 години

До факти, само фактиФАКТ преди ВБ и ФР да дадат Чехословкия на Хитлер СССР беше готов да гарантира независимост дори и при война. Чехите оплескаха работата защото се довериха на Чембърлейн - Германия УДВОИ производствения си капацитет а и ПОЛША окупира част от Чехословакия ...Като се почне от тогава в политическата игра на съюзи ВБ и ФР се опитват никой в Европа да не е със СССР!Е не може да си сам срещу всички - Доказа го съдбата на ГерманияЗа това и се подписа Рибентроп-Мо ло тов договор

98

факти, само факти

преди 6 години

До Боби Е, ти явно разбираш "бъкел" от червена стратегия ))) През периода 1939-1940 "неагресивният" СССР в съюз с Хитлер като агресор стратегически си подели Полша, пак така стратегически "неагресивният" СССР като агресор влезе в Прибалтика, Западна Украйна, Западна Белорусия, Бесарабия и Буковина,

97

Кротко

преди 6 години

АКо огледате как са поразили лидерите на много западни страни участвали в нагла анти московска пропаганда ще забележите отравяне през нарочно намазани с отровни спец препарати дръжки на врати и други..Вижте ръцете на Столтенберг..Подобни следи се виждат и по ръцете на Путин,Медведев ,Тръмп,Меркел и други..

96

Боби

преди 6 години

До факти, само факти 100Понеже БЪКЕЛ не разбираш от СРАТЕГИЯ не може да разбереш защо СТАЛИН отива на ТОЗИ ХОД - ДА РАЗРУШИ ИМИДЖА НА СССР КАТО СТРАНА КОЯТО НЕ Е НАПАДАЛА НИКОЙ(ДА ДОРИ И ПОЛША 1922 Поляците почват)АКО НЕ БЯХА ПРИСЪЕДИНЕНИ ПРИБАЛТИТЕ и/или НЕ БЕШЕ ОСИГУРЕН ЛЕНИНГРАД ОТ СЕВЕР ИЛИ две седмици след началото на войната щеше да има морски десант в Прибалтика в тила на червената АрмияИЛИ Германия щеше да нападне през Норвегия и през Финландия като втори удар към СССР

95

факти, само факти

преди 6 години

До Боби ВОЙНАТА Е ПОЗОРНА ЗА СССР. СТАЛИН Е НАПАДНАЛ СЪСЕДНА ФИНЛАНДИЯ, КАЗАНО ДИРЕКТНО - СССР Е АГРЕСОР. ОСТАНАЛИТЕ ТИ СЪВЕТСКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ГИ РАЗКАЗВАЙ ПО ПАРТИЙНИ ВЕЧЕРИНКИ, ЕТО ТИ СЪВЕТСКИЯТ ЛОЗУНГ ОТ ОНЕЗИ ПОЗОРНИ ВРЕМЕНА: Мы идм в Финляндию не как завоеватели, а как друзья и освободители финского народа от гнта помещиков и капиталистов.