83

JAS

преди 6 години

До Анонимен 92: Бе то хубаво, че КНДР са ядрено независими, ама хранително са доста зависими другарите, а без храната я няма и борбата, т.е. на гол (и гладен тумбак) два чифта ядрени ракети!

82

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун спаси народа си от разграбване, като в България. Северна Корея е ядрена сила и цял свят я знае, а демократична *** не могат да я намерят на картата! Американците са готови да дойдат на крака в КНДР да молят Маршал Ким да спре да прави ядрени глави защото третополовите пълнят гащите. Но Северна Корея вече е независима чрез ядрените си оръжия и може да прави квото си иска.

81

Питам

преди 6 години

До При бай Тошо 87 От къде тия агнета да черпиш всички от форума , ако се върне социализма. Нали ревеш че живееш зле? Не ти искам банкета. Не , благодаря.

80

Дядо Соци

преди 6 години

До При бай Тошо 88 Бензина беше 20ст. защото руснаците ни го даваха почти без пари да ни държат в тяхната орбита и да не рухне соца.*** той пак си рухна.

79

Отговор

преди 6 години

До До 81 84 Какво да питат мама и тате, като именно те им пълнят главите с тези простотии.Камунизма се предава и по наследство.Нали е болест.

78

При бай Тошо

преди 6 години

При бай Тошо бензинът струваше 20 стотинки.

77

При бай Тошо

преди 6 години

Пак ти казвам, слушай го внимателно какво казва бай Тошо. Не вади думи от контекста. Ако се върне времето на бай Тошо отново всички ще заживеем добре. Дай Боже да се върне бай Тошовото време! Ще вдигна банкет и ви каня всички от форума, ще ви черпя агне всичките! При бай Тошо си живяхме супер целия народ, много добре го помня и не може да ме излъжете.

76

До85

преди 6 години

Чичка,не им се връзвай .Това са *** които не вярват в това което пишат,а го правят за пари.То върне ли се времето на бай Тошо ,те веднага пътуват за КЕЧа,в трудовите.

75

До 83

преди 6 години

Не той казва че хич не сме добреТова какво значи?.И то за целия Соц лагер.А какво искаш да се върне ,като то никога не е идвало бе мушморок.Аз съм на 69 и съмго живял строежа на ,,зрелия социализъм" Трябваше през 1980 парите да изчезнат и всички да са равни. Ти би ли бил равен с тия от Факултето,или тия гдето се друсат и нямат 1 ден стаж.Както простичко казва легендарният музикант Франк Запа:,,Комунизмът не работи защото хората искат да си притежават разни неща"-просто и човешко,без политика.

74

До 81

преди 6 години

Продължавай другарю,продължавай.От писанието ти личи че не си и помирисвал времето на бай Тошо,а си от тия младите платени ,,агитатори",гдето ако се върне бай Тошовото време първи ще го,,вържете",а останалите ще напълните,,подземната приемна на Московска 5.А от там излизането беше ,,трудничко"след яко,,съветване" и насочване за няколко годинки към ,,Централния" или Пазарджишкия. Ех дечурлига,ех слободия.Питай мама и тате как беше.

73

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо никога не е казвал, че сме зле. Слушай го внимателно какво казва. Социализмът го разрушиха една шепа алчни типове. Ако сега се върне комунизма, България отново ще стане райска градина. Ако не се върне комунизма, до 20 години ще изчезнем като народ.

72

До при бай Тошо-78

преди 6 години

А защо тогава бай Тошо каза че е зле и вече няма накъде.Чуй го,виж го,агитаторе.И защо той каза че са ни лъгали.Режима на тока,бензина и дефицита на хиляди неща ли ти е по доброто.Защо стотици хилядимлади хора напуснаха България само за 2-3 години като отвориха границите.Кой бяга от хубавото ?Сега ако се върне режима само за месец и пак ще се повтори ,,екскурзията".Само вие ,дъртите чугенени глави ще останете.

71

Анонимен

преди 6 години

Сега има, само ако си от партията на Боко, иначе няма. При Соца си бяхме 10 пъти по-добре, имаше за народа всичко. Сега е 100 пъти по-зле. Пенсионерите търсят огризки за храна в контейнерите.

70

анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун, ще научи народа и без ядене!

69

До 78

преди 6 години

Да някои живяхте,но обикновенните хора не другарю.Ако кажеш че след19 85 година си живял добре,значи си от тия които си взимахте храната от,,Рила" и не ви трябваха гаранти за пътуване навън.Нормално е сега да ти е терсене,когато и за нас има.Ех чичо,ех другарю.

68

при бай Тошо

преди 6 години

Не се оплаквам. А констатирам и мога да го докажа с факти. При бай Тошо живяхме 10 пъти по-добре.

67

След бай Тошо

преди 6 години

До при бай ТошоЗначи си изживял своето, от какво се оплакваш. Ние, при бай Тошо живеехме 100 пъти по-зле, сега е наш ред да живеем добре. Мисля, че така е справедливо!

66

Анонимен

преди 6 години

До Г.УРБЕТЧИЯТАКакви рожденни дни ще празнуват севернокорейците бе ?!Хората нямат пари за ядене ,ти за рожденни дни говориш !

65

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Забраната важи както за деня на празника, така и за предния ден, отбелязва БТА.ДА МУ МИСЛЯТ ТЕЗИ КОИТО В ТЕЗИ ДНИ ИМАТ РОЖДЕН ДЕН ! АКО СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ГО ПРАЗНУВАТ ,ЧЕ ЯДАТ ТОЯГА ОТ СВИНСКАТА ГЛАВА

64

Анонимен

преди 6 години

А у нас оттдават почит на Мъчениците от Батак с мажоретки ,чалга ,кебапчета и банкет на управниците и гостите от Софията .