9

Анонимен

преди 6 години

Някой да е изненадан? Дойде време за зимните сюрпризи на тиквениците! Все пак, празници идат и трябва да се запомнят!

8

Анонимен

преди 6 години

И още зимата не е дошла и дано да няма големи студове, че току виж топлофикация пак свалила Винету. Нали си спомняте когато на хората им писна и излезнаха по улиците, а оня вместо да оправи нещата си хвърли оставката.

7

Тангра

преди 6 години

Кви шопи бе сел1о !Младост (или както е на вашенски известен) младусчито има една от най-високите концентраций на безполезна шлака .Заради вас се строят тези незаконни коопераций .Ако още го имаше жителството , много по-добре щеше да е цялата държава.

6

Анонимен

преди 6 години

Така ви се пада кухи шопи. Продължавате да избирате самоковската кифла Фандъчкова без да се замисляте, сега заслужавате да стоите на студено цяла зима.

5

Анонимен

преди 6 години

Нищо, нищо, ще помрънкате малко със съпругата, накрая нищо няма да направите и ще си платите чинно многократно завишената сметка, че и даже ще отидете пак да пуснете бюлетинката за ГЕРБ и ПатрЕотите!По-*** народ от българския няма, няма и да има!

4

бг

преди 6 години

По-странно е защо хората продължават да ползват парно,когато дружно могат да се откажат от скъпата и некачествена услуга?Има по-евтини икачествени алтернативи

3

Анонимен

преди 6 години

а защо в моя блок в люлин 8 днес нямаше парно ? а защо сега радиатора е ,уж топъл, ама по-студен от ръката ми ? ако знае топлофикация колко я мразя.....!!!

2

радев

преди 6 години

ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

1

S expo vinetka

преди 6 години

Pei sarce, jegata pak doide...jenata vesel, decata i toi...