6

Анонимен

преди 6 години

Уважение към докторската, но как е по света??? Така ли е? Не. Дори акушерки се грижат през бремеността за жената, има ИЗБОР как, къде и с кого да роди. Лекарят идва при наистина спешни състояния. Много по-спокойно, евтино и целесъобразно е. Не е въпроса жената да виси по кабинети и да точките касата, а да видите какво става по света и как жените в България раждат далеч от световните здравни стандарти, където няма такива неща. В 21 век лукс присъствие на близък и упойка.

5

Ало ало

преди 6 години

А майката на тая професорка ходила ли е на ендокринолог, защото помним каква хухавела беше същата професорка като министър на здравеопазването. Мисля че по абсурден здравен министър не сме имали.

4

Румен

преди 6 години

Той сега *** всичко ще ви обясни!По-голям и знаещ е от доктори,професори!Ще ви обясни за бабите едно време,за комунизъмъ,всичко ще ви обясни.Вие нищо не знаете,*** ще ви обясни.

3

Анонимен

преди 6 години

Госпожа професорката - Вашата майка дали е ходила на ендокринолог, или и вашия мозък не е захранен правилно? Разбирам необходимостта от такива прегледи, но се постарайте да под асяте по-внимателно информацията

2

Анонимен

преди 6 години

Да, но бабите са раждали масово преди да са навършили 20 години. А сега жените често раждат десетина и повече години по-късно и заболяванията са доста повече.

1

..

преди 6 години

Бабите ви само на ендокринолози са ходили...... И шепа "полезни" хапове са пили. И за десерт хомеопатични изгъзици.