71

анонимен

преди 6 години

България е една малка незначителна третостепенна държавица с колониална администрация, от която не зависи нищо.

70

Човеколюб

преди 6 години

С такава обич и радост ги посрещнаха, то не бяха цветя, не бяха мечета и сърчица. Как сега да се разделят с тях и да се облеят в сълзи? Не можем да им причиним такава мъка. После, кой ще им работи? Нали разчитаха на млади работни ръце и мислещи глави и сега най-егоистично да им отнемем част за назе си. Може ли да постъпим така гадно? Не, не и не! Няма до ги лишим от ни един клет бежанец, пък каквото ще да става.

69

у-ааа

преди 6 години

Отврат!

68

Ричарт

преди 6 години

Краварите са виновни за нашествието на бежанците защото разпалват военните конфликти по света. Затова трябва да им плащат репарации и да възстановят тези държави. Задължение на ЕС трябва да бъде да ги изпраща за щатите или да ги депортира обратно в родината им. Кравария ленд трябва да получи някакви санкции за военните престъпления от ООН, а послушните им съюзници да им правят бойкот.

67

възмутен

преди 6 години

ЕС извършва престъпления като насилствено иска да заселва бежанци против волята им в изостанала и бедна България. По добре да дават помощи на български емигранти да се завърнат в родината си България заедно със семействата си. По цял свят има българи. Някои са се устроили добре и не им се връща в страната където законите не важат за всички еднакво. Други българи особено в бившите съветски републики и съседните държави искат да живеят и учат в родината на дядовците им.

66

Анонимен

преди 6 години

Balgaria shte e tam, kadeto e i sega - na slona v aspucha

65

Анонимен

преди 6 години

Германия започна с неуместните покани към потенциални и реални бежанци, вместо да се търсят решения на мястото. Приемането на бежанци не премахва нито една от причините, поради които някакви хора търсят по-добър живот. Основната причина за нещастието на така наречените бежанци е в самите тях. Те това могат и друго не желаят, нито разбират. Те се нуждаят от еволюция, не от интеграция. Действителна интеграция е невъзможна поради различната им култура.

64

Анонимен

преди 6 години

Жотев, ще призная евроатлантическите ценности, когато 1/8 от германския политически елит е с турски етнически състав, 1/6 от нашия-с ромски такъв, и 1/2 от политиците в САЩ са афроамериканци-такива са етническите пропорции.Човешката история е история на експлоатацията на едни хора от други, докато първите не станат достатъчно много и не вземат властта в свои ръце.После всичко се повтаря.На това, апропо, му се казва естествен подбор.Идеята за мира и микс-расата са глобални глу-пости.

63

АНТИ

преди 6 години

Нас не ни плаши катастрофа -стабилни сме,като пробита кофа.

62

Анонимен

преди 6 години

Хора, изтриха ми коментара!!!Какво расистко сам казала???Казах само, че С помощта на ООН, в териториите южно от Сахара трябва да започне залесяването с подходяща гора, за да се забави глобалното затопляне.За това ратуват и висши чиновници на ООН.Казах само, че тези мигранти, които прииждат в Европа от топлите страни са най-подходящи за тази работа.Те си имат климатизацията за да работят на юг.Те да лежат на помощи в Европа, а европейците да се потят на Юг-така ли?Не е ли нехуманно спрямо нас?

61

Жотее

преди 6 години

И бая чичо Гошовци имаше в кауфланда. Правеха тънки сметки, изнасяха пълни чанти с евтина промоцинална стока и си хвърляга фасовете на паркинга преди да се качат в колата си - естественоо 20-на годишна и на газ.

60

чичо Гошо

преди 6 години

До Жотев А,бе гербераст ***,ако си на службица при ГЕРБ може и да пазариш за разлика от безработните,които си броят стотинките!

59

Анонимен

преди 6 години

...и защото въпросните девойки респективно младежи не могат да изчистят аки-тата на кучетата си от задния си двор, и им трябва някой от друга цивилизация да им изхвърля ***, да им мие пода, да им шие, готви и да ги облича, а те, белушките, да командват парада на модата.Sorry, оцелява възпроизвеждащият се вид.Все по-дистанцирано се чувствам от европейските ценности.

58

Жотев

преди 6 години

Ходих до кауфланд - хората са се заели да изнесат магазина , а още празниците не са почнали. Купуват храна която половината няма да оползотворят, но ако трябва да помогнат на гладен бецанец, ще си намерят удобното извинение че са терористи.

57

Анонимен

преди 6 години

Създайте условия за достоен живот на бежанците в родината им и те ще се върнат да живеят у дома си.С други думи американците, руснаците, евреите и арабите да се разберат за газа, да уточнят някакви квоти и да оставят хората да живеят по родните си домове.В цялата човешка история подобна перверзия да създаваш кризи по света за да си осигуриш "роби" у дома не е имало, защото на "бело-гъ-зите" силиконови девойки не им се ражда.

56

Анонимен

преди 6 години

Тя България и без бежанци е катастрофирала. В момента повече българи има извън нея, а след 20-30 години българите ще са малцинство.

55

АНТИ

преди 6 години

Европеизация на България не стана, за толкоз години мъки.Но Балканизация на Европа - съвсем скоро !

54

Анонимен

преди 6 години

До Евролиберал 53Прекрасно чувство за хумор, браво !

53

Гераул Кнаус

преди 6 години

Искам българите да ми зашият разпрания немски дирник, защото бежанците излязоха много палави за награда българите могат да ми умият ***, че с е р а като самосвал.

52

Евролиберал

преди 6 години

Ужас! Недейте така! Германия е наш съюзник, наше семейство. Трябва да им помогнем! Какво толкова, ако приемем 50-60000 бежанци? Няма да ни ислямизират, не се безпокойте! Ще им построим джамии, където да се молят! Ще ги храним, ще им намерим работа и ще ни помагат икономически. Само можем да спечелим! Сега е момента да изпъкнем и да докажем кои са отличниците в Източна Европа! Очакваме на пролет Гърция да ни прати няколко хиляди! Да построим мултикултурно и отворено общество!