69

Men

преди 6 години

Abe kakvi sa tezi pederasti te da kazvat. A pak po ylizite az osven arabska re4 drygo ne sly6am tova e ziala Evropa i Norvegia dori. Vie koito gi vkaraxte da gi pratite ot tam kadeto sa do6li ina4e i vie s tiax 6te badete prateni v tiaxnite darjavi I tam si jiveite s tiax tyk niamate rabota vie da terorizirate Evrooeiskite grajdani i da tolerate Emigranti?????? Za tova sme se prevarnali v Boni6te koeto smardi. Eto tova e Evropa v momenta.

68

Анонимен

преди 6 години

Нашият умник , затова е сложен-козирува и толкоз , защото тъмното му минало наднича от ъгъла и само го чакат да се издъни , за да му го ......

67

Анонимен

преди 6 години

"Европа не е банкова карта, казва белгийският премиер Шарл Мишел"Тоя цър вул да не забравя, че столицата му се охранява от тежковъоръжени военни, защото гражданите му биват тероризирани от същите тези, които искал да приемем в държавите си.

66

Анонимен

преди 6 години

У нас собственото ни население не иска да стои а камо ли емигрантите. Въпроса обаче е принципен. Това ли е демокрация?

65

Анонимен

преди 6 години

Значи,имам в дома си едно четирилапо на което осигурявам всички екстри,досущ като на мигрант,но.............при разходка дължината на повода я определям аз,винаги е с каишка,а в нередки случаи и обстоятелства поставям и намордник по закон!!След като ги третираме като домашни питомци и любимци,този закон не важи ли и за тях??Определено е нужно,видно от действията им!!

64

Анонимен

преди 6 години

Европа не била банкова карта, пък отделя милиарди за да изхранва новопристигналите арабски тъpтeи.

63

Анонимен

преди 6 години

"Европа не е банкова карта, казва белгийският премиер Шарл Мишел"А европейските държави да не би случайно да са банкомати за пришълци от Близкия изток и Африка? Крайно нагъл тип.

62

Анонимен

преди 6 години

Следователно, те нахлуват в Европа за да им се плаща да ревнуват жените си, което не става в родните им страни. Там трябва да работиш за да издържаш жените и децата си, ако не си петролен милионер.А тъпата Европа ги издържа, както се вижда във Франция и Белгия вече 3 поколения.Издържа разплода им и възпитанието на собствените си убийци, стимулирани единствено от завистта на търтеите, които не са научили, че трябва да работиш за да има какво да ядеш.

61

Анонимен

преди 6 години

Всички мигранти нахлули нелегално,без документи за самоличност,с плащане на ограмни суми на трафиканти трябва да се третират като престъпници.И понеже Европа няма толкова затвора, които да ги поберат-трябва да ги връща по родните им страни.И за да не се плащат милиарди за тяхната издръжока до края на живота им (един сириец с 4 жени и 25 деце получавал в Германия 360000евро годишно и отказвал да работи, защото трябвало да ревнува жените си) им се дават тези пари, но те не искат да се въщат

60

Берлин и Брюксел

преди 6 години

Берлин и Брюксел не могат да уплашат поляци, чехи и унгарци, които се вдигнаха срещу Москва, а Англия ги напусна. Преди време по повод на едно събитие германец ме попита защо всички ни мразят? Е затова, защото искат да се налагат антихристиянската партия на комсомолката Меркел.

59

Pet

преди 6 години

Помните ли какво са казали англичаните: Ние нямаме приятели, ние имаме вечни интереси! Прави са хората и са умни.

58

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Брюк-селската хунта към Изтока: Ако трябва, квотите за миграция ще ги наложим!

57

ЕСССР

преди 6 години

"За разлика от споровете какво да се прави с мигрантите, дошли в Европа, европейските лидери се споразумяха да дадат повече пари"Колко от изхвърлените на вятъра милиарди от данъците ни дадоха резултат? ЕС е новият СССР. Прояден отвътре, но пари за навън и за депутатски заплати все има.

56

Анонимен

преди 6 години

Лошото е ,че ако напуснем ЕС и НАТО ни чака евразийския концлагер на Путин.

55

123

преди 6 години

Ще наложите задължителни квоти - АМА ДРУГ ПЪТ!Още малко ще ви потърпим простотиите и некадърността, и... ще започнат да излизат от ЕС и държавите от Центр. и Изт. Европа!

54

Анонимен

преди 6 години

Хора, май не осъзнавате сериозността на това, което ни готвят от ЕС! Ако до лятото не се постигне консенсус за квотите (разбирай - ако до тогава не сме им приели бежанците), ще ни наложат да ги приемем НАСИЛСТВЕНО, чрез гласуване на принципа на мнозинството!. Пияницата Юнкер е дал зелена светлина за такъв вот. Това ще бъде края на бяла, славянска и християнска Европа!! Шокиран съм! Предпочитам да съм извън ЕС и да гладувам, отколкото да живея с н..ри и ислямисти.

53

анонимен

преди 6 години

ЕС се разпада, защото е изкуствен съюз, създаден от масоните за да контролират раята-простия народ.Добро утро, селяни прости!!!

52

Бойко Борисов

преди 6 години

Начешахте ли си езика.Аз вече приех да помогна на още 100 000 бежанци от Башар Асад.Европа ще ни даде палатки,аз ще асфалтирам Пирин и Рила,а духовна закрила ще получим от Саудитска Арабия.

51

Анонимен

преди 6 години

НЯКАКЪВ ТРЕТОПОЛОВ ЩЕ "НАЛАГА". ЧЕ НАЛИ УЖ БЯХМЕ РАВНОПРАВНИ.

50

Анонимен

преди 6 години

Идеята за културен марксизъм е създадена от Франкфуртската школа и осъществена на практика във Франция от френските интелектуалци в Париж, които са мразели искрено собствената си страна и са искали промяна. Затова влиятелните френски интелектуалци започват да пълнят Франция с хора от колониите. Идеята е да бъде убит френския патриотизъм и да се даде поле на изява на центробежните сили. По-късно и немците, огорчени и самоненавиждащи се от деянията си през ВСВ възприимат тази политика на геноцид.