14

ivanov

преди 6 години

kamagra jel i nqma problemi, kvo e tui tuka ima tuka nqma !

13

Фаскин

преди 6 години

Ми то по-добре да си купиш 25 мг Виагра, за кво да ядеш спанаци, шоколади и другите не ги четох изобщо... Истината е една, не ти ли става от тази жена, ни спанак ни боб ще помогнат. Търси друга вече...А онзи Кънчо с пчелния прашец, такива глупости е написал, чак е смешно да се чете ))) Да не се подлъже някой да го пие това, че ще оцапа кълките )))

12

Анонимен

преди 6 години

Аз от спанака се подувам и става една....

11

11

преди 6 години

За бананиите специално се сещам само за един начин да действат кат виагра. Същото е и за краставиците - безотказни са!

10

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

какичка, то ако е само от витамин Е, ако се нагърмя с кисело зеле и лют пипер, требва да те обръщам като дедо коледа- вълнен чорап...

9

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Кънчо Путкодеровако требва да се зобиш да потретиш, имам лоши новини за тебе. по добре ползвай 2 молива и ролка цитопласт, да е сигурно че нема излагане.

8

Анонимен

преди 6 години

Аз пък казвам фафли с лимоната. У казармата като бяхме сутрин одеялото все на палатка стоеше.

7

Кънчо Путкодеров

преди 6 години

Пчелен прашец по чаена лъжичка,смесен с кисело мляко и мед за вкус.Ефекта е не дубъл,а потретване.Пчелният прашец съдържа растителни хормони,равносилни на животинските,а и е Менделеевата таблица от микроелементи.

6

Реалист

преди 6 години

Ако жена ви е разпусната, неподдържана и затлъстяла лелка аспержи, ни спанак ще ви помогне! Виж, некоя 20 годишна натокана цепенячка може и да ви размърда мекицата, колкото и да е мека! Това е братя голата истина-който каквото ще да ви разправя!

5

Пепо

преди 6 години

Колкото от тези храни да ядеш, ако имаш ядове в бизнеса цял ден, може да не вдигнеш самолета. Както се казва в оная приказка:-Каква Коледа да правиш, ако ти умре прасето седмица преди това!!!

4

Еректус

преди 6 години

Моркови и лимонов сок...чупя орехи после.

3

Анонимен

преди 6 години

Динята хубаво съдържа цитрулин, но кой направи превода за азотната киселина? Азотен оксид (Nitric oxide - NO) e вазодилатиращия елемент. Сега ако прочетете и за фосфодиестерази 5 f alfa, ще изкъртите мивката. Граха защо го няма? Не искате аргинина да подържа образуването на цитрулин и азотен оксид, или превод от ...

2

Анонимен

преди 6 години

Минко да каже какво яде преди да им се празни на нянките.

1

Шоп натюр

преди 6 години

Маай спанак с шоколад идиня с кардамони се не бой!