33

Анонимен

преди 6 години

ОПОЗИЦИЯТА ЗАТОВА Е ОПОЗИЦИЯ, ПРИ ВСЕКИ УДОБЕН СЛУЧАЙ ДА ГО НАБИВА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

32

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е бъдещият премиер на България, свиквайте крадливи ГЕРБ-ери!Много от вас-крадливите ГЕРБ-ери трябва да бъдат в затвора, и това ще стане.Много скоро!

31

Румен

преди 6 години

Човека е прав.За него.4-5 лева отгоре на месец за вода,не са фатални.една кутия цигариОбаче ,същия този,в Германия ,ако каже това ...е вън от правителството!Не може министър да ти обяснява 60% поскъпване като Нормално и нищо работа!

30

Анонимен

преди 6 години

Николай Нанков е едно некомпетентно момче, уредено на поста си по втория начин. Казвам го не за да го обиждам, а защото го познавам. Той е там за да слуша и изпълнява каквото му кажат отгоре, а не за да служи на избирателите.

29

Анонимен

преди 6 години

Водата в момента в София за 1 кубик е 2 лв 80 ст. Нищо че казват че е 2 лв. и 15 ст. Но ако си прочетете фактурата ще видите същото нещо като при тока. Пренос превоз ддс и тем подобни сладки работи. Никакво вдигане на цените. А това за соц слабите помощи да си го избият от главата щото плащат едва няколко процента ОТ СТОЙНОСТА НА СМЕТКАТА. Този да си оди на село да си пасе говедата и да си сложи по големи очила да види на магарето оная работа дали е пораснала!

28

Анонимен

преди 6 години

Суджуклиите от една страна приказват, колко сме добре, как богстеем, стандарта се вдига и на хората им остават толкова пари, че не могат да ги похарчат. Не знам що за министър е този джунчо, но много се страхуват герберугите, да няма протести по време на Председателството. Защото лъжат в Брюксел. Да има стачки и протести всеки ден след 10.01.18, да се блокират булеварди и улици, да видят чужденците, че в България се извършва геноцид. Не, че им пука, но ще обвинят Суджук паша. Нали той ги лъже.

27

Анонимен

преди 6 години

Абе гледам европейските политици-едни стройни,фини,без гушки,после гледам нашите-рядко ще видите някой заслабнал.Дали ония са много бедни и нямат пари за суджуци или на тия суджуците все не им стигат.

26

Анонимен

преди 6 години

Bravo na edna snela bslgarka a toja ot trojan s komunisti4eskata si rioda saschto se 4udi toi kakvo e jahnal gerb li

25

Анонимен

преди 6 години

Забелязахте ли на кого ще дават помощи и за водата-на тези,които имат палати за милиони,част от които са арестувани-единия имал 14 автомобила,но бил безработен и сигурно е получавал помощи като такъв,други от тях станаха милионери от ало измами ,а трети-от кражби.Всички те са социално слаби и ще получат помощи,а социално силните пенсионери с по 200 лв.пенсия и 40 год.трудов стаж,за тях-йок.

24

evard

преди 6 години

На този юнак му вижте гушката. Пълна със суджуци. Глава голяма, ама без мозък. На опозицията това и е и работата- да протестира. Не съм фен на комунистите, но не може да се отрече, че простаци, като този ще доведат голяма част от хората до мизерия. Простата статистика показва, че през последната година са увелчени ток, бензин, газ, парно, храна, данъци, такси и осигуровки. Сега и водата, а утре и въздуха.

23

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува кой е яхнал протеста,който и да е,тръгвам след него,че вече не се трае.

22

предлагам

преди 6 години

ПРЕДЛАГАМ - ВСИЧКИ ВСИЧКИ ПОМОЩИ, НЕЗАВИСИМО ПОД КАКЪВ ВИД СА, ДА СЕ ОСТОЙНОСТЯВАТ И ВКЛЮЧВАТ КАТО ДОХОД ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ ТАВАНА ЗА КОЛЕДНИ ИЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ДОБАВКИ. ЗАЩО ДА ИМ ПЛАЩАМЕ И ВОДАТА

21

Бански Старец

преди 6 години

Говори една баба , била си пълнила басейна - ей така малко да поплува

20

Анонимен

преди 6 години

Нинова се опитва да имитира Мая Монолова, която си вдигна рейтинга с това, но няма да ѝ се получи на крадливата приватизаторка.

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя послушко,изпълнител и възложител /като зам. м-р/на корупционните сделки на Лиляна Павлова и Суджук паша се опитва да омаловажи протеста на хората.Ай с..р бе.

18

Яхва???

преди 6 години

Защо да яхва? Нали партиите за изразители на волята и настроенията на своите избиратели.Те не трябва да "яхват" протестите. Партиите трябва да ги организират и оглавяват. За това съм гласувал за нея, за да се бори за моите права.

17

Жокер

преди 6 години

Чичка, ти какво предлагаш? Вдигнахте тока, храните от първа втора..и т.н. необходимост, вдигате водата, след нея естествено и лекарствата и ние да си траем и никой да не "яха" никакви протести? Я си кажи заплатата и питай бабата от село защо полива зеленчуци с пенсията която и увеличихте! Я питай Началника си кога щеше да прави средната заплата 1400 лв?

16

Анонимен

преди 6 години

Този младеж е на 33.Преставете си как ще изглежда на 66.Лакомията във всякакъв смисъл е вредна.

15

Анонимен

преди 6 години

Ехаааа,тая шия не е от туршия и както знаем сит на гладен не вярва.През лятото ни повишиха цената на тока,сега на водата,а за парно никой не знае какво плаща.И когато веднъж в годината дадат 5 лв.на пенсионерите и 20 лв.на работещите,тези трохи от софрата на богатите политици се обезмислят от увеличенията на цените.И така,не само тъпчем на едно място,а дълбаем все по-надолу.

14

анонимен

преди 6 години

2=36 лв за кубик в софия е много моята пенсия не е пипана от времето намасларова с изкл на вдовишката добавка искам ток от атомната в козлодуине искам посредници мен бсп не ме интересува така че не бьркаите нещата