49

до Andreshko

преди 6 години

Мисленето не ти е силната страна.Прави нещо друго.

48

:)

преди 6 години

Браво на Виолета, оскуба перушината на гЕрманския папуняк.

47

Анонимен

преди 6 години

Валерия много добре се справяш аз те гледах по телевизията 😍😘

46

Andreshko

преди 6 години

До #41. Въпросът не е до характера на Гечо,а в това че всички заявяваха,че ще го подкрепят,а после по необясними причини гласуваха за друг...Кой ги убеди да променят мнението си? За това мисля,че всичко е нагласено да спечели Калоян.

45

до 44

преди 6 години

Като следиш чалгарската "драма" на футбалерко как ще забележиш положителното присъствие на Калоян който си изпълнява ежедневните задачи кротко без да *** някоя Дулцинея,или да говори на самоковки диалект тъпизми.

44

до 44

преди 6 години

Ми питай го Станилав какво са му "предложили" от продукцията.Лично пък аз предпочитам да познавам хора като Яни и Калоян отколкото като Станислав завистливото сприхаво човеЧе илитерат.Хили се като зелка на който и да е въпрос по българска история, иначе голем "патриот" но много вещ в сплетните и разнасяне на клюки.

43

Анонимен

преди 6 години

Станислав щеше да спечели, но явно от продукцията са му предложили нещо, за да пуснат Яни напред. Всички социалки преливат от малодушие и симпатии към Калоян, обаче аз лично следейки предаването го намирам за едно лавиращо и свръх-амбициозно момче, чието положително присъствие се усети чак, когато държеше в ръце фермерствата и амулета...Виолета много ми допада с нейната откровеност и силна психика, но едва ли ще спечели..

42

точка

преди 6 години

Дарина 3 дуела,Виолета 3 дуела останалите жени-кифли.Ужасен кастинг.

41

Анонимен

преди 6 години

Само Яни или Калоян заслужават да спечелят този сезон.Успех и щастие на Вили в живота с двете и прекрасни дечица и да смачка фасона на Флюбения *** на дуела.

40

до Andreshko

преди 6 години

Гечо като най-възрастен показа какво значи да бойкотираш думата на фермера-Дарина и с това даде "пример" на младите как да се държат.А това че не е финалист трябва да благодари на Алекс и Станислав.Може да е работлив но е отвратителен характер,дори и в писмото от семейството му,синовете писаха че се радват че е във Фермата ,че няма кой да им се кара.

39

Andreshko

преди 6 години

Защото и сценаристите на Фермата ни смятат за 80% ***...

38

Andreshko

преди 6 години

Ще спра да гледам следващите сезони на Фермата,ако мъжката кифла Калоянчо спечели наградата. Той незаслужено с чужди протекции включително и на сценаростите стигна до финала без да покаже нищо освен снимката на починалия си баща,когото дори не познава. Отпадналите участници смятаха да подкрепят Гечо като най-възрастен,но по известни причини си смениха бързо мнението...Защо ли???

37

Анонимен

преди 6 години

E,Станиславе СЕТиУ се, че като се сдушат две тарикатчета схемаджийчета,едното винаги изпързалва другото.Твоето другарче в клюките,схемите и злобеенето те пусна по пързалката за да спаси себе си.

36

ха ха

преди 6 години

АлекСо, усети ли какво е да гласуват за теб само двама от бившите фермери и то от СЪЖАЛЕНИЕ....За да не се разревеш и да не прелее язовира та да не пострадат невинни хора.

35

Павлин

преди 6 години

Аз съм твърдо за Калоян още от първия ден на състезанието

34

Анонимен

преди 6 години

Елена подари победата на ,,СИЛНАТА ГИМНАСТИЧКА".Русичка мързеличка -финалистка.РЕЗИЛ!

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСамо, че Алек не е на финал.

32

Анонимен

преди 6 години

не харесвам виолета,но за да не съм си изгубил времето напразно да ги гледам,искам довечера да си впрегне нервите и да бие червилото! а накрая,ако яни спечели с рев,страх и жалби 100-те си кошера -халал да са му.мед от него няма да си купя. калояне, за теб съм,дете !

31

Анонимен

преди 6 години

за довечера да приготвят на червилото добри обувки,ръкавички,наколенки, .....че кой знае каква травма ще му се отвори. то мина ли дуелист без травма тук? а червилото го пазете поне до неделя, че навън каква душевна и сърдечна травма ще му се отвори, като кифличката му каже сбогом .... мъка мъкаааа....и голям срам ! то едно време нед закачи повече от зара в едно друго предаване.

30

Смех

преди 6 години

Мисля, че единствените, които следят редовно Фермата 3, са Иван и Андрей...