27

ЗАПОЗНАТ

преди 6 години

Нищо ново не виждам в това "сътрудничество" между шефа на ДАИ - Пазарджик и шефа на Затвора - Пазардик Веселин Коцев. Преди доста години по същия начин размениха работните места на любовниците си. Сегашният началник на ДАИ, като шеф на Полицейското училище по онова време, изпрати на работа при приятеля си Коцев любовницата си Е.С., а Владимир Добрев, за да върне "жеста" на приятеля си, назначи на работа в Полицейското училище любовницата на Коцев С.М.

26

Въпрос

преди 6 години

Този началник не е чист. Разровете се в чичко Гугъл и ще подредите пъзъла. Кой и защо го уволнява, назначава и преназначава. Очевидно местен феодал, който владее всички прийоми за сплашване , а съдебната система му слугува.

25

Служител

преди 6 години

Защо само ми триете коментарите. И пак да напиша. вл.до до.рев е милионер и има 10 сгради построени в Пазарджишка област. Как става така и Комисията за незаконно придобито имущество какво следи и проверява. Това е коментарът, който пиша за трети път и ми го изтриват. И да не забравяме да.янчо во.новски, който пази добрев.

24

???

преди 6 години

До ДЕПУТАТИ 11:Напълно подкрепям идеята,Цвета Караянчева да организира двудневен тиймбилдинг на парламента,с преспиване в Софийският централен затвор!За ВИП персоните,съответно ВИП килии и пълно обслужване-морално,орално,***,по-избор на клиента?!Смятам,че ефекта ще е положителен?!

23

Алов666

преди 6 години

Цваковщина и Бойковщина до тука ще ни докарат !!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Браво! Всички ученици като станат на 18 трябва така да ги водят в затвора! Сигурен съм, че престъпността рязко ще спадне :)))

21

111111111111111

преди 6 години

След това и разходка до гробищата, че да видят, че нищо няма да занесат на онзи свят.

20

ммммххх

преди 6 години

До mitakaИ никой не прави сметка, че този доб.ев е по-лош от всички служители, които е вкарал в ареста. тодор грочев някой да си го спомня. Прочетете за него.

19

Me be re

преди 6 години

Браво, много добра инициатива !

18

ОТВРЪТЕН

преди 6 години

Това е долна държава !! Вместо да го наградят ,те го понижават !!

17

mitaka

преди 6 години

Може да звучи стряскащо, но този е гений! Повишение и награда.Интересна идея, може би за някои държавни служители при постъпване на работа и най-добре профилактично всяка година.За кметове и депутати и министри даже всеки месец.От друга страна повечето, които не са корумпирани сигурно наистина са изживели стрес.Проблемът, е че корумпираните сигурно не им пука изобщо. Може обаче пак да има смисъл, ако не им издържат нервите и започнат да се топят един друг. Това е най-ефикасния начин.

16

Чачо

преди 6 години

Тук са станали две грешки:1. Някой е назначил по-погрешка този на поста. Профила му не съoтветства на геpбеpac2. Съдията е помислил че го обвиняват в корупция и затова е отменил наказанието му

15

Йордан

преди 6 години

Браво. И на мен ми харесва тази методика! Плюс това, излиза че много лесно някои полицаи "изпадат в стрес". Така ли пълнят гащите, когато трябва да си вършат работата съвестно срещу престъпници...

14

евала

преди 6 години

Браво. Доста народ трябва да мине през подобен тренинг

13

Анонимен

преди 6 години

ПОЛИЦИЯТА НИ Е НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТНА!!! ТЯ НЕ ЗНАЕ КАК ДА РЕАГИРА АКО ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ДОМА ВИ КЪДЕТО СТЕ С ПОСТОЯНЕН АДРЕС!ПОЛИЦИЯТА НИ Е АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНА КОГАТО Я ПОВИКАТ ЗА ШУМ ОТ СЪСЕД ТЯ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА НОСИ ДЕЦИБАЛОМЕТЪР ЗА ДА ИЗМЕРИ НИВОТО НА ШУМ ИНАЧЕ АКТА ПАДА В СЪДА!!!БЕЗ ПОЛИЦИЯ НЕ МОЖЕ НО Е НАПЪЛНО НЕГРАМОТНА ЗАКОНОВО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ!!!----А ПРОКУРАТУРАТА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НЕ СА В ЗАТВОРА ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ ОТВРАТИТЕЛНО!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

хахахаЕвала на тоя шеф!А на цялата администрация още по-голямо ХАХАХАсами не могат да се санкционират като хората, какво остава да налат санцкии на другите ... да вземат да посетят и училище, да изкарат един ден на чиновете за бързо ограмотяване.

11

Анонимен

преди 6 години

Похвално!Всички държавни служители трябва да минават такъв инструктаж на 6 месеца в различни затвори, да не привикват.

10

ДЕПУТАТИ

преди 6 години

ИСКАМ И ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ДА УСТРОИ ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАТРОВА ЗА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ББ НА МИНИСТРИТЕ . ЧЕ ЦАЦАТА НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА ИМА ОСЪДЕН ДЕПУТАТ И МИНИСТЪР Е ЯСНО НО ДА СЕ ПОУЧАТ ОТ ТОЗИ ЧЕЛЕН ОПИТ . ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ДА ИМА РЕЗУЛТАТ

9

Анонимен

преди 6 години

хаха, това ми прилича на сюжет от един стар сръбски филм - "Тесна Кожа". Там началниците на едно държавно предприятие сънуваха "Киша и компири" и накрая наистина се оказаха в затвора и вадеха картофи на полето в един дъжд .

8

Боко Тиквата

преди 6 години

Напразно се е хабил. И децата знаят че това няма как да стане в най-добрата демокрация на света.