7

x

преди 6 години

До ЗА СВЕДЕНИЕ:май не си запознат особно много

6

ЗА СВЕДЕНИЕ:

преди 6 години

ВСЯКО 2-ро ,ДИВО ПРАСЕ В БЪЛГАРИЯ Е С ТРИХИНЕЛА!!!ЯЖТЕ ..ДА ВИ Е СЛАДКО!!!

5

Анонимен

преди 6 години

ТърговиЩко???

4

Анонимен

преди 6 години

Как точно ги повалят с трихинелозата?

3

Анонимен

преди 6 години

България има най-заразения дивеч в Европа!

2

vlady

преди 6 години

До анонименТочно в тях е най-висок рискът. Дори термичната обработка не дава гаранция, тъй като трихинелите са в капсули.

1

анонимен

преди 6 години

Накой има ли представа във суровите филета тип Елена и луканките може ли да има трихинелоза?