15

Анонимен

преди 6 години

Публикувайки статия, че някоя известна личност е обвинена в изнасилване, е важно да се знае, че обвинения от сорта от известно време са изключително популярни в САЩ , далеч не само към известни личности, а в много повече случаи сред най-обикновени роднини и познати. Така да се каже - тренд .

14

Анонимен

преди 6 години

Затворете го. Без храна и вода живо.тното. Отрежете му онази работа с *** нож за да не може да прави рецидив.

13

алито бръснарина

преди 6 години

А мен никой не ме изнасилвал, за тва явно не ми потръга кариерата. Как не се оплака някоя касиерка от макдоналдс бе

12

Анонимен

преди 6 години

До НаивенЩо бе, то и на мъже посягат. Кевин Спейси заради мъж изгърмя. Пробвай се, мож да изкараш някой лев, все пак Нова година идва.

11

Big Bro(ther) NGO

преди 6 години

Като глав. Съветник по правните въпроси към НПО, мога да посъветвам младежа да си хвърли културно паспорта във WC и да дойде в ЕС. От тук той може да осъди САЩ за много милиони доларови банкноти, чрез ЕСПЧ. Особено, ако се пише за меркелски бежанец, тогава и тия, които го обвиняват в изнасилване ще попаднат под обвиненията за нетолерантност и ще бъдат съдени, като подобава за десни екстремисти!

10

Анонимен

преди 6 години

Тия "насилените" тогава са били на 24-25г. Сега са на 47-50г. и никой не иска да ги насилва явно и от там идва проблема

9

Марийка

преди 6 години

Ще взема и аз да го обвиня,белким изкарам некой лев или долар.

8

САМО ТИКВАТА

преди 6 години

си мълчи за кмета на СИМИТЛИ

7

Наивен

преди 6 години

Ех, защо не съм жена..И аз щях да опитам да намажа. Има и друг проблем. Тоя Ръсел нито го познавам, нито той мен. Ама с добър адвокат може да стане нещо. А по сериозно, тия които се оплакват заради случки преди 20-30 години, е поради това, че сега никой нищо не им предлага. По понятни причини. И затова си правят евтина самореклама колко са били търсени навремето. Имало е търсене, имало е и предлагане.

6

Анонимен

преди 6 години

Жеко Кюмюра от Перник,как няма кой да го обвини в изнасилване ,преди 20 години?Защо е тази социална несправедливост?Това ли ви е демокрацията?Я,привикайте американския посланик да дава обяснения!

5

кръвожаден веган

преди 6 години

Аз вече се доближавам до любимата жена само след нотариално заверене клетвена декларация, че това не е изнасилване.Боже, какви времена!

4

Циник Това ...

преди 6 години

Колеги .. Си е нова форма на бизнес!

3

Румен

преди 6 години

Николета Лозанова ме изнасили преди 7 години!Спрях да й помогна да си смени гумата на колата и тя ме оскверни на задната седалка.Но още си спомням с умиление.И си пазя боксерките с червилото й по тях.

2

Анонимен

преди 6 години

Ннегрите ги разпориха от ръгане белите моми там в америката!

1

Анонимен

преди 6 години

То вече да го страх човек да се запознае с някоя. После може и да си полежи в затвора.