11

Петров

преди 6 години

Това момче дълго просеше пари в метрото пред Софийския университет. Това че носи акордеон не го прави музикант камо ли крал на акордеона.

10

Анонимен

преди 6 години

бутафорна държава,бутафорни крале и царе - Образовайте се ,Отидете в музикалното у-ще отидете в Муз Академия , Не пишете гУпости !

9

Анонимен

преди 6 години

Има едно момче, често свири в подлеза на НДК, към входа за метрото. И той е много добър.

8

Столичанин

преди 6 години

Исус (Джими) е пич! Да е жив и здрав!

7

Банко

преди 6 години

А това тук пък е 'Банко' от Котел. Свири всяка вечер в центъра на Нюремберг. И свири всичко - джаз, блус, народна музика, кючеци. Има удивителен репертоар от няколко хиляди песни в главата си. И не чете ноти :)https://youtube/watch?v=-utuFBMujkQ

6

Анонимен

преди 6 години

много е добър, а и присъствие има, искрено се радва, докато свири. плюят го намусени чичковци и лелки, вероятно

5

Анонимен

преди 6 години

mnogo ubav ***.

4

до 2

преди 6 години

никакъв музикант не си -не си измисляй ! тоя изобщо НЕ може да свири ! ама в чалгостан е така - циркосвай се и ставаш известен - то са плейметки ,плейбетки , випаджии ,дупари - Деградация пълна !взел си акордеонче ,дрънка като шашав и хоп "звезда" - Засрамете се !

3

Анонимен

преди 6 години

Алилуя!

2

Анонимен

преди 6 години

Това момче е почти градска легенда вече! На бул. Витоша или в Южния парк, или пред Народния театър. Дори отдалече негово свирене не може да се сбърка! Аз съм музикант и знам какво чувам. Много е добър в импровизациите! Но това, което привлича дори извън музиката му, е неговото излъчване - няма студ, няма жега - това момче е винаги усмихнато и сякаш повече от доволно от живота! Нека ни е пример на всички нас - намусените, недоволните, забързаните, хейтърите... Господ да му дава здраве и щастие!

1

Анонимен

преди 6 години

Е,тука се изложихте"краля на акордеона" ??? той изобщо не може да свири ,"в Бг акордеона не е популярен" - Моля ? , а Ибро Лолов,Петър Ралчев, Ангел Вангелов и много други истински виртуози на акордеона ?