17

Наблюдател

преди 6 години

Нека се грижат за Безопасността на движението не да рекитират само !!!Да не забравят че техният шев не е този на който се отчитат а Данъкоплатеца !!!

16

КИОРАВ ПОЛИЦАИ НЯМА

преди 6 години

КИОРАВ ПОЛИЦАИ НЯМА В СОФИЯ И Е ПЪЛНА АНАРХИЯ В ДВИЖЕНИЕТО

15

Анонимен

преди 6 години

Все едно ако я няма тая корумпирана и безполезна пасмина КАТеричоци, хората няма да пътуват, или празнуват. Пак ще дебнат в трънаците и ще просят пари,че то на една заплата кара ли се. Жени, деца, любовници, по два дръгливи кошника вместо коли и задължително джип, за лов. На риба в Гърция, екскурзийки. Пара трябва ей.

14

Анонимен

преди 6 години

Даа, идват празници, те също имат семейства, деца, възрастни родители. Да подходим човешки и направим празниците им весели.

13

Анонимен

преди 6 години

До СофиянецНяма да е чиста. Заможните софиянци с къщи около столицата ще лъжат по кубик дърва на ден през комина на камината. Бедните местни в централните квартали ще горят в кюмбетата въглища и битови отпадъци. Люлинските крадци ще ударят някое апартаментче и така...идилия без селяните.

12

Анонимен

преди 6 години

Измъчения, бедстващ, гладуващ, отруден, народец ще тръгне по екскурзии и ще пълни фейсбука със снимки на препълнени с ядене и пиене маси.

11

Ром Бакарди

преди 6 години

Я да се напише една статия "Кои да се считат за софиянци " за да знаем какви са критерийте за софиянец. А това ,че някой си "софиянец" с баба и дядо или прабаба и прадядо от село и няма къде вече да си ходи на село ,щото всичко е разрушено и той с нищо не е допринесел за да запази дядовата си къща ,не означава че е софиянец вече ,а и какво значи софиянец ,еми същото като врачанин,перничанин,разградчанин ...в София също пасат крави около града и каруци се движат по града .

10

До 10

преди 6 години

Софиянеца много добре е описал съществуването ти ХАХАХААААААААА И да знаеш че комплексите са ти в повечко

9

пришълец

преди 6 години

до 8Каквото имам, мое си е и съм го постигнал с много учене и труд. Но не понасям надменното отношение на "кореняци" второ поколение софиянци, които си изкарват паричките с единственото им умение да въртят такси в родния си град. Вечер се прибират в панелката, мама реже салатка, тати сипва ракийка, пуска си по телевизора "Планета" и хейти в нета.

8

:D

преди 6 години

...и стана пусто... Празни улици, тихи квартали, интелигентни, възпитани хора...'Столичани' се завърнаха по родните села! Алилуя!

7

Анонимен

преди 6 години

Спора кой е Софиянец и кой не е става излишен . Хората , които са родени в София се дразнят от селското поведение на 80 % от провианцилистите , които непрекъснато парадират с някакви придобивки . Даже и да си богат , ако се държиш като селянин нищо не ти помага . Виж коментара на пришълец и ще ти стане ясно всичко .

6

пришълец

преди 6 години

До СофиянецНапротив, интересуваш се. Не съм таксиметров шофьор, жена ми не е маникюристка, не се гъчкам с децата в панелката на тати - бивше ведомствено на Кремиковци. ... Като се кача в таксито на някой туземец, много е любопитен защо ходя на ресторант с такси, а не със собствената си кола. Маникюристката на жена ми и тя много се интересувала от къде вадим пари за такъв апартамент, за екскурзии в чужбина, редовно и прави калкулация на дрехите и бижутата...интересесувате се вие ***..

5

Брадвата

преди 6 години

Вчера карах от Гоце Делчев до София и всички карат прекалено внимателно с изключение на местните, там покрай Разлог, които изпреварват в завои и без видимост. Абсолютно безсмъртни.

4

Софиянец

преди 6 години

До пришълец Не ме интересува ЖАЛКОТО ти "съществуване "

3

Анонимен

преди 6 години

От всеки шофьор - джигит, от всеки катаджия - "почерпка".

2

пришълец

преди 6 години

До СофиянецРаботя в международна компания. Доволен съм от условията на труд и заплащането. В офиса сме стотина души. Само хигиенистката и шофьора са родом от София.

1

АНТИ

преди 6 години

За всички идва Коледа пак.Как ще празнува *** юнак ?!За едни богати празници ще има,а за други дълга гладна Зима !