7

Анонимен

преди 6 години

*** забрави как Селтик го направи смешен!

6

Анонимен

преди 6 години

И тоя един треньор - мани, мани...

5

БФС

преди 6 години

Така е Мъри .

4

Анонимен

преди 6 години

Не само в момента, Мъри, той и с теб си беше посредствен. Не случайно държи рекорда за най слабо участие в ШЛ, с което, кой знае защо се гордеят говедата.

3

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Право куме в очите! Браво на Мъри! Левски в последните си 10 мача мисля, че имат само една победа с повече от 1:0. Уж градят отбор, а все го изграждат, с купени футболисти на кило. Един "талант" Краев и той забуксува!

2

Анонимен

преди 6 години

По принцип това което казва е вярно, но въпросът е, че просто така не бива да говори човек , който е работил там и вероятно тайно се надява пак да работи един ден. Голямата драма на Мърю идва от там, че не искат да му дават едни пари и му заведоха дело, с надеждата чрез съда да отлагат плащането с години, а защо не и да го анулират. Ако утре му преведат парите ще запее друга песен-колко велик е Левски и какъв мъдрец е собственика

1

Ром Бакарди

преди 6 години

Еми някой да се е съмнявал ,че Левски не е посредствен отбор и то бг стандарди ,а по европейските си направо слабак -това се е отнася и за другите отбори с изключение на Лудогорец който е посредствен отбор по европейските стандарт. Посредствени бг отбори и посредствен нац отбор ,но за то колко голямо самочуствие се раздава и от футболисти и от ръководители ..... .