18

Анонимен

преди 6 години

Споко, ей сега като осъвършенстват секс роботите и ще им олекне

17

Анонимен

преди 6 години

Познавам едно мъжко парче, което възприема качествена връзка САМО и ЕДИНСТВЕНО с подпис. Вече поне за трети път е разписван, но ...ПО-важна е връзката и необходимостта да си с някого, а не дали си разписан.Има много по-женени без подпис, отколкото узаконени с музика.Робувайки на това клише, още много хора ще остават сами.Щом ви е важна формата, а не съдържанието - приемете последствията.

16

Анонимен

преди 6 години

Брях май съм минал без да разбера на другия бряг щото с мойта като се разоставихме мен такива чувства не ме споходиха

15

Анонимен

преди 6 години

Сам е по- добре от самотен. С контрол фрийк жена си самотен+депресиран.

14

Анонимен

преди 6 години

Като говорим за жени да не станеш като оня де работил и правил много пари и какво стана дядо му тегли пари за сватба и сега дядото на село леле е такъв бизнесмен искам да съм

13

Анонимен

преди 6 години

Вярно е самотни сме искане грижи и любов

12

Анонимен

преди 6 години

Ако си смотлъо си заслужаваш съдбата,тежко е но при няколко милиарда жени да не можеш да си намериш нова си е катастрофа.Не можеш да имаш всичко в живота но можеш да се постараеш.

11

до 1

преди 6 години

Превод:Приказва се едно, на практика е друго.Приказва се, че жените се чувстват нещастни, когато нямат мъж. На практика мъжете са по-нещастни, когато нямат жена.

10

Maimunata

преди 6 години

Do 3Taka e, jenata vinagi moje da nameri maj. No mnogo chesto tova stava za kratko, i sledva drug i drug....dokato jenata ne se prekrasti na - kuрvа

9

МaйМyнaтa

преди 6 години

Do 3Taka e, jenata vinagi moje da nameri maj. No mnogo chesto tova stava za kratko, i sledva drug i drug....dokato jenata ne se prekrasti na - ***

8

Анонимен

преди 6 години

Веднага мога да дам пример за чехлю - в съседна статия пише че принц Хари отказал цигарите заради любимата. А защо тя не е пропушила вместо той да ги откаже.Жените са отявлени контрол фрийкове.

7

Анонимен

преди 6 години

По - добре сам отколкото мъж под чехъл. Ако жената не поеме контрол над мъжа отказва да е с него. И така се раждат чехълчетата - по- меки и от меки китки.

6

Анонимен

преди 6 години

Не бъркайте това да си сам с това да си самотен. Може да си притиснат отвсякъде от хора в метрото и да се чувстваш ужасно самотен. Може и да си напълно сам и да се чувсташ в покой и самия себе си. И второ, ако си с някой само защото имаш нужда, примерно да не се чувстваш самотен, този човек за теб вече е инструмент. Инстумент който задоволява твоите нужди. Така тази връзка е обречена.

5

Анонимен

преди 6 години

предпочитам да си живея сам без жена и деца, да си правя каквото искам от колкото да живея шматките дето коментират тук :D... горките им мъже (ако имат).

4

Анонимен

преди 6 години

Ти пък пиши на крилица *** !

3

Анонимен

преди 6 години

Mdaaa, osobenno pleshivite i s debeli koremi :-) :-) :-) Edna Jena vinagi moje da si nameri maj Taka che yvajavaite i obichaite polovinkite si Milo maje :-)

2

Виновна е ЖЕНАТА

преди 6 години

за всички тези мъжки несгоди!Вместо да пърха около него на празниците, да му е на разположение винаги, когато има нужда от Кекс, да идва да му чисти,пере,глади и готви (по възможност когато той не си е у дома) и през останалото време да не му се пречка, да не му натяква за брак и за деца, тя - Жената, с цялото си нахалство изисква уважение, зачитане за това, че и тя има образование, професионални ангажименти и постижения! И иска да е съпруга!Как е възможно да са такива досадници тези жени, бе!

1

Анонимен

преди 6 години

Самотата е по-стресираща за мъжете, отколкото за жените, пише британския "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.Според всеобщото схващане за жените е по-стресиращо да са необвързани и да търсят нов партньор, отколкото за представителите на силния пол.Някой да преведе моля.