9

Анонимен

преди 6 години

До 4 Ами ако съм момче и искам да уча музика и литература, защото не съм пълнен *** ? А ако съм с една прабаба от Гърция и един прадядо от Румъния ? В което училище ще ме затвориш ?

8

Анонимен

преди 6 години

Хубава инициатива, но ако стоиш в училище, само защото имам"ядини", то имаш сериозни проблеми.

7

До Гладен ученик

преди 6 години

Подкрепям те. Ще добавя още и това, че ще е добре да се дава и закуска преди започване на занятия, защото има семейства, в които майката гладува, за да има закуска за детето.Нека задължително има и занимални, защото в много жилища не е възможно да се осигури отопление. Които деца си приготвят домашните за следващия ден в занималня, да получават и следобедна закускаНО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ - да се учи ефективно! Който ходи в школото само за да се наяде - пренасочване в трудово-възпитателни училища!

6

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете кои живи същества се подмамват с храна?Затова е редно да се поинтересуваме какъв е резултатът от тази инициатива?

5

Вече втора година?

преди 6 години

Нямам нищо против, но нека в края на тази учебна година една комисия да провери знанията, които децата от социално слаби многодетни семейства е трябвало да натрупат за последните две години?Да не излезе, че с народни пари се осигурява допълнително изхранване на онези, чиято издръжка и без това е взета от нашия джоб?Ако въпросните знания ги няма, тогава родителите на малките хрантутници да отработят цената на онова, което децата им са изпапали.

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

тия са от боята!

3

Анонимен

преди 6 години

Защо не се направят следните гимназии само за българи( да няма от други етноси)-за момчета българи в мъжката гимназия;за момичета българи в момичешка гимназия? Момичетата(българки)в женската гимназия ще изучават ръкоделие,математика,физика,литература,музика,изкуства,спорт и др. Момчетата (българи) ще изучават електротехника,физика,математика,български език,чужди езици ,руски език,спорт и др.За другите небългарски етноси:-турците-в турска гимназия-евреите-в еврейска гимназия

2

Анонимен

преди 6 години

Децата би трябвало да разбират, че в училище се случват интересни неща.

1

гладен ученик

преди 6 години

това е рецептата за задържане на децата в училище...ама няма кой да го разбере....в същото време се дават луди пари за саниране на празни училища,вместо просто да се дадат за обяд и закуски за децата...достатъчно е да се санират 5-6 стаи....и без това няма деца и останалите стаи са празни... въобще безплатния обяд трябва да се въведе навсякъде...дават се пари за какво ли не ,а не се разбира ,че единствения начин децата да идват и да се задържат в училище е примера на това село...