101

Анонимен

преди 6 години

Нямат спирка глупостите. Айде вече само да се лази в София.

100

Анонимен

преди 6 години

3. Паркинг. Общината пари да взима от улиците. Ми направи паргинги, подземни, етажни, вложи пък тогава взимай. А то? На ти улица да караш по нея, ама по-добре спри отгоре да ти вземем нащо си.А и вия в кутийките, ми като си ги купувате купете си и една за колицата, какво сте я зясрали отвънка на студено. Ама нали и тия строителчетата немат сметка, не копат надолу а нагоре. Маймуни да има пък лъскавите им ламарини да си задръсват.

99

Анонимен

преди 6 години

Само мак доналдс може да плюска, нема се мори и цапа. Даже по двама в кола не може ги видиш, всичкото да има негова, щото нали и парички има, кола да има, може да мижиме и мишеме в скапани кутиики, ама.. бръм ..бръм. А като дойде уикенда..малии.. С СВ СА.. задръстат цела България. И тогава у Софето рай. Селяните си карат като бели. Къде софианчето - там задръстеното

98

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, *** софийски, все селяните ви виновни бе. Като ти смърди и имаш вкус на ***..ми вземи виж дали не си се пооакал ти, да не си настъпил нещо и тн?! 1. Тая смрад не е само от мпс-та и тия общинарчета да не се правят на ударени. Чак на Витоша вонеше на кроасани с дни. Откъде ли? Така може всичко да дойде.2. Дори от автомобилите да е..ами как нема да е задръстено като всеко софиянче качило се на кола. То не може да ходи пеш, не може с градски, с колело ъпсурд да върти даже

97

Карай

преди 6 години

Всичко това е супер, само не ми стана ясно "когато се очаква да има замърсяване на въздуха " и в крайна сметка билета си остава 1,60,което за гостите на София е крайно неприятно. И не всички такива са т.нар. селяни, защото има от Пловдив, Варна и други стари и големи български градове

96

ime

преди 6 години

Да сложат такса на всички провинциални номера за влизане в София. Всеки трети автомобил е с провинциален номер. Да си оставят колите на буферните паркинги и да взимат метрото. Чувствително ще се промени въздуха и задръстването

95

адм

преди 6 години

***. А КОЙ ЩЕ ЗАСИЛИ ПРОВЕРКИТЕ НА ПУШЕЩИТЕ КУМИНИ ПО МАХАЛИТЕ И КВАРТАЛИТЕ НА "ЕВРОПЕЙСКАТА" СТОЛИЦА.

94

ime do 99 Анонимен

преди 6 години

Много си прав, всички срества отивам в София. Вие какво правите по въпроса? Вместо да си развивате градовете избирате лесното и идвате тука да ми дишате въздуха. Като ти е толкова хубава в града ми стой си там.

93

Анонимен

преди 6 години

Нали ви санират блоковете в провинцията, какво повече се оплаквате? В София никога няма да ги санират.

92

Анонимен

преди 6 години

До ime do 91 (zxcvb)А ти защо си мислиш,че на хората от страната им е по-добре в София?В нашия град е много по-чист и уреден,по-добри жилища,но не дава възможности за работа и развитие,а всички средства от страната отиват към София.Не си мисли,че останалите хора изоставят домовете си и се отправят поради кеф извън тях,живеейки под наем.На доста места,София е по-кална с неизмазани,грозни,с лош вид сгради,пътища.

91

Анонимен

преди 6 години

За реформи трябват топки. Видимо кметицата няма, което е нормално.

90

Руснака

преди 6 години

Битовото изгаряне също е причина за замърсяването на въздуха, но автомобилите са основния замърсител. Да се направи и петорна синя зона, няма да реши проблема. Градския траснпорт е претъпкан в ч1ас пик, а задръстванията си остават по улиците. Къде е проблема ? В инфраструктурата и правилното разпределние на ресурсите.

89

ime

преди 6 години

Да сложат такса на всички провинциални номера за влизане в София. Всеки трети автомобил е с провинциален номер. Да си оставят колите на буферните паркинги и да взимат метрото. Чувствително ще се промени въздуха и задръстването

88

Данче

преди 6 години

A Йорданка кога ще почне да ходи на работа с градски транспорт?

87

Johny Bravo

преди 6 години

Ми то като седиш в задръстване на просто кръстовище регулирано от *** катаджия по смотана заповед - на ток да си, пак ще замърсяващ...лющиш семки, хвърляш кутия фасове...пеш да си, пак такса тротоар ще плащаш...

86

ime do 91 (zxcvb)

преди 6 години

За голямо съжаление си много прав. Със всички с е л я н и дето дойдоха, стана голяма ***. Като се има в предвид, че кметицата е с е л я н к а и главният архитект също, резулата се вижда. Това са хора без визия. А тези дето надойдоха са просто консуматори. Ще става и по - зле. Едно време, ако не друго поне е имало някаква визия как да се развива града.

85

ime do user

преди 6 години

Да, знам, какво е казал Хемингуей. Голяма работа като сложат забрана. Тогава всички *** от морето дето са в София ще си плащат за да си отиват по родните места, още по - готино ще ми стане. Даже ще е много яко във всеки град така да стане, ще умра от кеф.

84

zxcvb

преди 6 години

В София съм живял точно 1 месец. Е, в по-лош град в цяла Европа не съм бил. Невъобразимо мръсно, транспорт-нула, няма тротоари, кал - повече от на село, топлата вода спря насред зимата, за цял месец от 7-8 само 1 ресторант беше на добро ниво, на театър бях 2 пъти-пълно с хора отишли да могат да кажат, че са били.. Тези, които си мислят, че София е "столица" и е нещо като Дубай ги съветвам да се ограмотят, има книги, телевизия, интернет, терминал 1 и 2.

83

euro 10

преди 6 години

А на някой не му ли хрумва да протестира .Евро 5 - блокира 80% от всички товарни автомобили . Ще ходите да пазарувате на 10 км с метрото за хляб. А като ви протече бойлера в къщи ще си го оправяте сами - с тиксо.Малък но *** народ . Пък и ПОСЛУШЕН.

82

user

преди 6 години

До imeЗнаеш ли какво е казал Хемингуей за провинцията? Всичко, което е далеч от морето е провинция. Ти от кои си?Лятото забрана за влизане в курортите на коли СВ, че са големи софиянци.