3

(-_-)

преди 6 години

До: РуменЗа това има PayPal, ама нашите търговци са алчни до безкрайност и не им се дава процент от печалбата.. Точно поради това печелят хиляди пъти по-малко от тези в цивилизацията. А, и полу-умрелия пазар също има думата..

2

Румен

преди 6 години

Извинете,статията нали е рекламна?На ВИЗА?Да ползваш карта,при онлайн поръчка,означава да останеш без пари в картата.Тоест,да имаш отделна карта само за онлайн покупки.С наличност по нея,колкото за планираната поръчка.Всичко друго са празни приказки.До 1 .Безплатната доставка обичайно е за над определена сума.Оставям Технополис ,защото не е нормално над 70% от стоката им в сайта ,да Не е налична за покупка онлайн!?Сякаш са направили сайта си,да влезнеш и да гледаш картинки??

1

Иван Арнаудов

преди 6 години

Ако водещият критерий при онлайн пазаруването е безплатна доставка, то българинът наистина е много тъпо добиче.Безплатната доставка само и единствено ощетява клиента. Когато напиша в сайта, че предлагам безплатна доставка, това означава, че съм калкулирал доставните разходи в цената на всеки отделен артикул. Ако някой си купи два артикула вместо един, ще заплати двойно доставните разходи.