13

до 10 карикаритурист

преди 6 години

Правилно глОбалист се пише с О , а не с У , както съм го написал.Всъщност това е умишлена, осъзната грешка.Исках да проверя дали на някого ще му направи впечатление.👍

12

EMIGRANT

преди 6 години

PO GOL9M KLOUN OT TEBE, "ANTIGLUBALISTA", EDVA LI SE E RAJDAL NA TOZI SV9T, SME6NIK NE6TASTEN!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Браво на Тръмп! Адекватен и прям, както винаги. Ако всички държавници бяха като него, светът щеше да е значително по-добро място за живеене.

10

До карикатуриста

преди 6 години

Глобалист се пише с О байно!Ало 80 процента!Др. Кутев вземете мерки,излагаме се!

9

аз

преди 6 години

До АнонименЧухме го и всички го разбраха (освен теб, явно?!): човека предизвика поредица от терористични актове, след което се появи да ни каже колко е велик и какви велики идеи има за предпазването ни от тези атаки?! Ами нещата тъкмо бяха почнали да поутихват, когато той предизвика нова вълна със безотговорното си изказване за столицата на Израел!

8

Така е

преди 6 години

Не е лъжа.

7

Анонимен

преди 6 години

Все повече думите на Тръмп за мюсюлманите-терористи ще бъдат чути и разбрани от хората . Това е бял, умен и богат човек . Той няма да стои със скръстени ръце като наследника на робите от Африка др. Обама .

6

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Важното е, българските проамерикански *** да си научат урока, че са просто "тъмни балкански субекти" и да падат на колене пред мистър Сорос - може пък и да ги огрее виза.

5

Факт

преди 6 години

Може би обяснението за сбърканата имиграционна политика е,че повечето имигранти гласуват за демократите,даже и без да имат право*(!?).Естествено и демократите отвориха вратите на Америка за всякаква па.плач.Иначе логиката е да бъдат допускани само ценни за САЩ хора,но не би...Лошото за нас е,че на всички тия трябва да бъде осигурен подобаващ за Америка стандарт,а това няма как да стане,ако средствата не се вземат от останалия свят!Там е проблемът!*масова практика на местни и федерални избори

4

краварника

преди 6 години

Нека ислямистите които заливат Европа да отидат там нали е демОкрация!!!

3

Хм

преди 6 години

Странно нещо е американската имиграционна политика в последните 20 години!Хем уж е строга,а влиза *** и пульо!Правилно е да бъдат допускани квалифицирани специалисти,учени и прочее,но каква е логиката да се пълнят с всякаква безполезна пап*лач????Имат желание да станат 400млн?Явно е,че по-голямата част от имигрантите са тежък товар,но продължават по същия начин!Може би идеята е като при наводняването на Европа с тара*мбуки-да бъдат смачкани белите!Защо?Ами питайте организаторите-евреи!

2

антиглубалист

преди 6 години

Най-големият клоун в света. Този е по-зле от.нашия Б.Не се чува и незнае изобщо какво говори. Карикатура.

1

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

А ЕРДУХАН ПОИСКА ТУРЧИН ДА РОДИ ВЕДНАГА :)))))))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА