18

Анонимен

преди 6 години

ние губим ...а на кой ли ще му се увеличи банковата сметка

17

Анонимен

преди 6 години

Защо всички сметки и налози постоянно се "индексират с инфлацията", а заплатите и пенсиите никога? Ако на някой му е индексирана заплатата през последните 5 години, нека се обади, защото аз такива хора не познавам.Правите ни на ***, а ние търпим. И ще търпим... още малко. После нашите пари и позлатените шадравани, дето сте си купили с тях, ще ви излязат през носа и други отверстия под високо налягане.

16

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува, ако ще решението да е взето, когато Моисей още е обикалял пустинята. Искам точни и ясни отчети, защо водата е толкова скъпа. Какво ? Смениха цялата система ? Заплатите на работниците към ВиК станаха по 3000 лева ? Вдигнаха данъците ли ? Защото преди 10 години беше 60 стотинки, а днес, с инфлацията от тогава 37-8%. Сега водата ми е 1.8 лева ? ЗАЩО ? С КАКВО МИ ПОДОБРИХТЕ УСЛУГАТА. Ако нямаше да ме погнат мутрите, щях да създам собствена фирма, за водоснабдяване.

15

Анонимен

преди 6 години

Преклонена глава сабя не я сече !Стойте си още по къщята и си вовъркайте в носът Ще дойде време когато ще трябва да теглите заеми за да препитавате и ще се озовете в един кръг от който няма излизане .Стойте си плашлив народ стой си още 500 години ще сте роби !

14

Анонимен

преди 6 години

До соцялно слаб депутатВсе пак, скача. Можеше и да не мърда изобщо.За чудо и приказ е, че такова нещо се случва, при такъв *** народ.

13

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Водата и тока трябва шоково да скача за българина защото минималната заплата в икономическа стабилна Бълагария стана цели 510 лв след нова година.

12

Експертно становище

преди 6 години

До АнонименВ София има вода , ние не си поливаме тиквите и бостаня! А и не крадем водата!

11

Анонимен

преди 6 години

Приоритет на областните управители от ГЕРБ в Пловдив вече 10 години е изграждането на водоснабдяване на града и областта от язовирите на р. Въча (Кричим-Въча-Цанков камък-Дуспат), за да не пие областта варовита вода от коритото на Марица със ситуираните около нея сметища ... познайте какво развитие има този проект за 10 години ? Който предположи - никакво е познал!

10

ЦК на Либерстите

преди 6 години

Някак ще е по-либерално ако за монополите се отменят всякакви концесионни такси дори и да са символични!Да живей либерализма и либералните ентусиасти (корпоративни послушковци) от КЕВР!

9

Анонимен

преди 6 години

ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА В СОФИЯ СА БЕЗБОЖНО ЕВТИНИ.КАКТО Е ОБИЧАЙНО СОФИЯНЦИ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

8

ПотрЪбител

преди 6 години

По коя инфлация ще бъдат коригирани цените? По официалната, по неофициалната, по минималната работна заплата или по средната работна заплата?

7

Анонимен

преди 6 години

Водата, тока, топлата вода и въздуха трябва да се качат. Няколко пъти се случва да се къпя с крана завъртян плътно на червено и пак ми е хладка водата, ама водомерът не е топломер и после не ме питат как беше водата, а къде са парите!Ами по-добре да запуша тръбата на тец-а и да се къпя само на бойлер, а водата с кофи да си я нося от Владайска!

6

ГЕРБераст Соларчик

преди 6 години

А тока кога ?Че на тая изкуствено поддържана ниска цена вече трудно се издържа.

5

ревизия на КЕВР

преди 6 години

Бизнес плановете на ве и ка дружествата изобщо не ни интересуват.Интересно кои интереси защитава КЕВР?При всички случаи не на държавата,защото това сме ние,а на ве и ка фирмите,които купуват водата по 2 стотинки на кубик,а ни я продават на 2,50лв?!!*** и сие да нормализират цените максимум на лев на кубик,защото ще ги вземат дяволите!

4

До 1

преди 6 години

Ако живееш на село,копаеш един кладенец,слагаш хидрофора,опъваш тръбите до къщата и спираш да плащаш на Веи.Водата за пиене от някой извор.В градовете ще плащат,подръжка на тръби и заплати на хора от Веи.

3

кевр-мевр

преди 6 години

В петък се взима окончателното решение.Който може-да дойде пред КЕВР.Без протести ще си правят каквото си искат.Да пиеш вода е човешко право .

2

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно в България, в която където копнеш извира, водата да е по-скъпа от страни в които нямат собственни водоизточници (за справка Малта). Корупция? Кражби?

1

Анонимен

преди 6 години

Въпсът е не защо решението е взето отдавна, а защо въобще се налага поскъпване след като водата е природен ресурс а и нали стоим стабъилно на дъното!