22

Анонимен

преди 6 години

Ей за това имат отрицателна бяла раждаемост, щот а си погледнал жена - а изгоря с цялото си имущество, че и пандела може да посетиш. При по-тъмните не върви, защото оня ще нададе вой за дискриминация по расов признак. За това цветните се множат, а белите изчезват.Ама нали и това е целта на занятието?

21

Анонимен

преди 6 години

То за убийство има давност, а тия па.чи реват за 30 годишни недоказуеми случки.

20

Анонимен

преди 6 години

А *** га ядоха кифтеата не реваха :)

19

Ала_Бала

преди 6 години

Колко ли лапват мазните адвокати?

18

Тоцо

преди 6 години

Тия добре че са се отъркали в него че сега да чуем за тях. Световно неизвестни писателки и актриси. Че до сига де бехте ?

17

Анонимен

преди 6 години

Обвинават *** в сексуален тормоз ! Не вярвам, ебльовците не са способни на такова нещо!

16

Анонимен

преди 6 години

Актриса=високо платена к--ва.А ся всички взеха да риват да привлекат внимание,а навремето като са лапали,за да могат да се снимат са си траяли.

15

Анонимен

преди 6 години

Добре ве,тия накрая да направят списък с актьори ,които не са упражнявали тормоз,щото то списъка стана много дълъг вече.

14

Загрижен

преди 6 години

До Анонимен Какво те учудва ... нали вече в цивилизована Европа и в САЩ има еднополови бракове !!!

13

Чукундур

преди 6 години

А защо изнасилените от араби жени все още не са се оплакали?

12

Анонимен

преди 6 години

Един комплимент /а всяка жена го обича/,вече го считат за сексуален тормоз.Това е несериозно,смешно и извратено.

11

Анонимен

преди 6 години

ей, много златотърсачки бре. ааа, тва Клондайк вече пасти да яде.

10

Анонимен

преди 6 години

Американското общество е заприличало на средновековни ислямски халифати,където за похотлив поглед ,може да простиш с главата си!

9

анонимен

преди 6 години

Тия жени на Запад се побъркаха-една дума да и кажеш, може да те обвинят в сексуален тормоз.От много еманципация така става.

8

Пешо Първанов Перник

преди 6 години

аз искам да сигнализирам, че докато държах Johnnys Bar у Перник, една вечер в бара влезе Робърт де Ниро и без да каже нищо ми го вкара през гащите. после Мимето едвам изпра нутелата от панталоните, че даже от обувките.

7

Анонимен

преди 6 години

крайно време е този лов на вещици да приключи. Ако това е демокрацията, то тя не е мръзндала много от средновековното общество.

6

d

преди 6 години

вълната от смешни обвинения в измислени сексуални престъпления е организирана от световния юдо-масонски елит опитват се да унищожат всички известни личности и лидери, които се противопоставят на "глобализма"преди 6 години лидера на Международния Валутен Фонд - Доминик Щтрос-Кан, беше арестуван в САЩ по обвинение в изнасилване от цветнокожа канериерка, незаконнен имигрант, съдена 2 пъти за лужесвидетелство и проституция !Това се случи 2 месеца след като Щтрос-Кан поиска ревизия на златото на

5

uo

преди 6 години

Няма човек, мъж или жена, който да може да се защити от твърдение че преди 20-30 години някой се държал неприлично, опитвал/а се да спи с тях.Това е нелепо.Ако отидеш в наш участък, в съд или при адвокат с подобно твърдение, ще ти се изсмеят и посъветват да търсиш психиатър.Как въобще подобни твърдения може да минават не ми е ясно...

4

Анонимен

преди 6 години

Какъв наплив от "насилени" застарели кифли и неосъзнати пидиpастчета само! А истината я каза без да иска една подобна уж насилена. Тя направо каза че много известни артистки са ходили сами да предлагат ceкс на онзи грозник продуцента Харви Уайнстийн срещу включване в неговите филми. Бяха изредени имена, но запомних само това на сладникавата Рене Залеуегър. Не се съмнявам че всички са правили така, сега просто искат да изкарат пари на стари години, тъй като вече не стават

3

Анонимен

преди 6 години

Целия холивуд са отвратителни ***, дано Тръмп ги закрие и да се махат.