42

проф Вучков

преди 6 години

... Коцето кай е единственият положителен образ.... Верно ли бе?! И какво положително има в един сламен човек въртящ пари от кръга на таки? Че и дрогаджия на всичкото отгоре. Със стъклени пъкавели у ***... Ай сиктир от тука с тия измислени герои!

41

Анонимен

преди 6 години

Биг Брадър е предаване на простолюдието (плебса), а участниците са селските *** и зевзеци, както и жени със съмнителен морал и хигиена.Като зрители, може да гледате предаването само за да се възмутите от падението и да осъдите експлоатирането с цел печалба на по "специалните" в обществото.Но за бога, никога не участвайте в това предаване!

40

Анонимен

преди 6 години

Не 80%, а 99% д......... Тези герои и героини по бг.реалита са огледало на нашата мила културна,социална действителност. И тези хорица изброени с умиление в статията не са виновни. Виновни са тези, които ги излъчват и печелят от тях и ги ни натрапват. Иначе кой ще знае коя е Луна, някой си Джина и т.н. Никой. Човек да се смее ли или да плаче?!

39

Анонимен

преди 6 години

Коцето е единственият положителен образ. Затова спечели и миналия път- човекът си пийва, постоянно е усмихнат и незлоблив, не се дразни от нищо, не се заяжда и се харесва на всички. Не е необходимо да си гений и да си прочел хиляди книги, за да водиш приятен разговор на чашка. Коце, наздраве, брат!

38

ваня

преди 6 години

Шики, шики шики-опс на простотията.Май Джино е най-свестен , защо подбутват към върха Кокакоцина , Фънки правещ се на интересен с грубо оригиналчене или руската тъотка другарката Захажаева , или компанъонката Светлана.

37

Анонимна

преди 6 години

Нека на мен някой да ми открадне 100к, пък аз ще чакам предаване, за да го обвиня... смях!

36

Румен

преди 6 години

Марийчето какво дупенце извади..не е истина!Уникална жена!

35

Как няма

преди 6 години

да пазят Константи като им трябва бял прашец

34

Анонимен

преди 6 години

"Трябва да признам, че обвиненията звучаха фалшиво" и " Но пък донякъде трябва да им се вярва"... Господине, еие гл.упав ли сте? Защо да трябва, щом не са доказани официално? Откога си виновен до доказване на обратното? Авторът на статията е доста неприятен мъж, със за съжаление не много мъжки черти и готов за лов на вещици, очевадно...

33

До Анонимен 15

преди 6 години

Откъде знаеш,че Динко не лъже,да не ти е платил ,че го защитаваш? Джино е прав до доказване на противното.

32

Arsenal

преди 6 години

Единствено Джино се държи по-добре.Останалите са пълни ***.А това,че от Чикаго го оплюха не значи нищо Това според мен е инсинуация.Бианкалана не е прочел една книга през живота си(взема пример от Винету),но въпреки това заслужава победата.

31

Анонимен

преди 6 години

Това звучи и изглежда като 4К порно клип. Аз като бях малък не мога да кажа, че не слушах простотии, но такава порнография чак нямаше...

30

Анонимен

преди 6 години

За Джино и Динко - ясно. Но що е то линдарска? А Гонзовица?Последната може да е накипрена и да седи като глътнала баст;ун, но простотията е като на челото й. Остави неприятно впечатление в конфликта с Луна. Винаги ще има такива, докато има кой комплексиран да ги консумира.За Луна. Такова име е разпространено в този край и си е българско. Луна има позиция.Коцето ми покрива представата за льох.ман.Имам пристрастие към Шрек. Но някак не му отива да е там.

29

Анонимен

преди 6 години

за пореден път си пролича зависта злобата на българина като гладни стари безъби хиени Стадно нападнаха Джино тои може да не е идеален но на неговият фон тъи наречените псевдозвезди като фънко безкраино циничен завислив и злобен хитрата уж фолк звезда коце които само да се смее и да ръси простотии друго не може *** които се обижда от луна и иска да му вика не *** а супер *** та на техният фон Джино изглежда като ангел държи се достоино и преди да го предизвикат никои не е обидил

28

А.н.

преди 6 години

Всички скочиха като попарени срещу Джино.Много обиди,много глъч за нищо..Не контактувал с Българите в Чикаго и правилно...Ние не сме хора. Ние ако можем ще си извадим очите ако видим че някой е добре да му провалим живота да излъжем..

27

П.Петров

преди 6 години

Абе тоя джино са го пребили някъде след като дължи на толкова много хора пари. Нямало е никаква катастрофа, бухалки са играли.

26

Анонимен

преди 6 години

Докато превъртах статията, за да стигна до говорилнята и мернах някакво " официално 4К видео"- после разправяте че чалгата не била качествен продукт- по-качествено от това няма и на новия "Gold star" с 4К разделителна способност се виждат невероятни подробносни (като белите човечета около устата на певицата).

25

Анонимен

преди 6 години

Добре ва тоз Жино тия как така са му давали пари ей така за едната честна дума.Много изпечен измамник ще да излезе тоя накрая.Носи май едни специфични индийски гени.

24

Анонимен

преди 6 години

Чудя се какво някои му харесаха на тоя отдясно с дрънкулките и кожичките.Дошъл тук да изкара някой лев за да си плати лечението,а се прави на милионер.Но добре,че го разобличиха,иначе щеше да продължи да баламосва невежите си сънародници.Само не разбрах защо не е прочел нито една книга,защото не е ходил на училище ли или е ходил,но не се е научил да чете?

23

Анонимен

преди 6 години

Е пък крайно време е да пръснем дисплея и панела на Биг Брадър и да го пратим при music idol демек в небитието на родния ефир.