21

Боби

преди 6 години

В нашия Северозапад НЕ ОСТАНАХА хора, САМО ГЛАД и МИЗЕРИЯ, а Бойко тръгнал пак по чужбина да решава други "големи" проблеми... И пак ще прави международни коридори, магистрали - но през Северозапада ПАК НИЩО! Тук ще прави резерват за БЕЖАНЦИ вероятно...

20

...............

преди 6 години

До Янаами карай през румъния маааааааааааа

19

Таню

преди 6 години

До ЯнаМа, вие верно още ли с карат-ите пътувате? Нещо Виц ер, райън, ийзи-дж?

18

anonymous

преди 6 години

Първите държави, които признават Косово са САЩ, Франция и Великобритания, както и Турция и Албания.

17

Анонимен

преди 6 години

Рай за телефонни измамници и банкери като Цв. В. които се крият в Сръбска. Сърбежите пак ще намажат.

16

анонимен

преди 6 години

Създаването на Косово е една от най-големите грешки на Великите сили, след Косово рухна международното право и реда, който беше установен след ВСВ.Гарантирано от САЩ, Франция и Англия.

15

Анонимен

преди 6 години

Преди месец имаше арести в Косово на мафиоти, бяха се самозабравили и ги удариха доста сериозно. Има ги , правят си каквото искат, но не точно. Абсолютно са под контрол. Като кръвождано злобно куче с електо нашийник. Пуснато е да вилнее, ама като се самозабрави и копчето се натиска. Иначе албанците в Черна гора са много различни от косоварите. Те и албанците в Албания са други от косоварите. Косово е ужасна грешка за Европа, че клекна на САЩ

14

анонимен

преди 6 години

Клановата структура на албанското общество не изключва съществуването на албанска мафия, която е по-жестока и по-опасна дори от италианските мафиотски организации.Пък вие ми говорете за роуминга със Сърбия-това е отклоняване на вниманието от истински важните проблеми на Балканите.

13

анонимен

преди 6 години

Това сигурно е уникален случай в целия свят-една мафиотска и терористична организация-АОК(Армия за освобождение на Косово)успя да създаде собствена държава-Косово.Хашим Тачи-един наркотрафикант, стана президент на Косово.Дотам стигна лицемерието на западната геополитика.

12

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Не само има албанска мафия, но освен това тя е много силна-наркотрафик, търговия с органи и други престъпления.Друг е въпроса, че те много бързо се ориентираха за обстановката на Балканите и използваха благоразположението на САЩ.

11

анонимен

преди 6 години

Най-хитри излезнаха албанците, направиха си още една държава - Косово, освен това комадват в Македония и Черна гора, пък ние им се смяхме навремето.Когато някой е глупав казвахме, че загрява като албански реотан.Но явно нещата не са такива каквито изглеждат.

10

Анонимен

преди 6 години

Няма албанска мафия - това са кланова сбирщина на свирката на посланика на САЩ. Питай онази гад Олбрайт....Прозрачни са за американците, но са им нужни и изгодни.

9

анонимен

преди 6 години

Не е важен роуминга, друго е важно.Западните Балкани ще се командват от албанската мафия.Те вече си имат държава-Косово, освен това имат много силни позиции още в поне няколко държави-Македония, Черна Гора и др.Разбрахте ли, селяни прости?

8

РОССИЯ

преди 6 години

на мен ми трябва с русия и пуснете влакове за русия софия москва

7

народ апатия

преди 6 години

Как може да си мразите съседите, пък мед да ви капе по ингилизи и американци, които даже не знаят кои сте...Сърбите са горд балкански народ и са много много близки по манталитет. Близки по храна, по радост, по тъга. Живях в Белград и към мен не е имало лошо отношение никога, даже много положително . Като за мен най-големият срам беше и си остава даването на въздушното пространство на НАТО ... като съседи им забихме нож. Нямахме шанс, но трябваше народа да е на улицата. Целият народ.

6

Яна

преди 6 години

Не става въпрос само за говорещите със Сърия и обратно,а и за пътуващите транзитно българи.Повечето българи работещи на запад ,минавайки през Сърбия си изключваме телефоните. Така,че това е улеснение. .

5

Анонимен

преди 6 години

Да и какво като пада роуминга то понеже сите българи си дърдориме със сърбите нали.

4

анонимен

преди 6 години

Голяма работа , аз не говоря с никого в Сърбия.Това ли е цената за разсипаната държава България?Че може да говоря по-евтино със Сърбия.Тия глупости могат да ви минат на бабичките на село, не на мен!Разбрахте ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Сърбите си имат албанец за министър? И ние си имахме Расим ама беше президент.

2

Анонимен

преди 6 години

Дано и да пуснат малко повече полети към Балканите като цяло с преференциални цени от летището. С Албания, Черна гора, Хърватска е трагедия. Трябват пътища, жп, полети, комуникации. Балканско обединение ни е едиственият шанс да устоим на напъна за заливане от чужда култура и превръщането ни в безродни пионки