65

пенко

преди 6 години

Ще се справи ли МОСАД с всички предизвикателства ??? Ще защити ли всички / заплашени от ликвидация / евреи по света ? Има не само" настроени" араби и африканци ,но и нацисти , куклуксци, източно-азиатски противници на еврейското "господство- чрез долара" па и други !!! ЦРУ помага "но в кошара не вкарва" !

64

анонимен

преди 6 години

Евреите са солта на Земята, разбрахте ли сега?

63

До SpaceX

преди 6 години

Какво общо има Израел с Християнстово, бе ку-ку? Ти знаеш ли, че юдеите считат Богородица за лека жена, а Исус за предател? Ислямът почита Исус повече от колкото евреите.

62

До Ха-ха-ха-ха хаааа

преди 6 години

Ти си хохохоооооооо...два милиарда!Ти, 1967 г. знаеш.ли какво се е случило???

61

Анонимен

преди 6 години

I VTORITE JERTVI SCHTE SA PALESTINCHI I VSICHKI SLEDVASCHTI SYSCHTO

60

Да ми ядете пат*то.

преди 6 години

Предлагам всички "за" и "против" решението Ерусалим да го обявят за столица на Израел да ги съберем на едно място и да пуснем неутронна бомба. Ако е нужно, да се използват няколко бомби...Тръмп задължително трябва да е там. Още по-добре - целият американски политически елит, заедно с военното им лоби.

59

До Ха-ха

преди 6 години

Стига си подскачал бе ахмак. Това че безполовите в ООН ви дондуркат толкова време не означава че целия свят ще превие гръбнак. Чешкият президент обяви че е доволен от решението на Тръмп и призовава Европа да направи същото.

58

SpaceX

преди 6 години

Израел е предна крепост на Европа и християнството в Близкия изток. Хубаво помислете какво пишете.

57

Анонимен

преди 6 години

ту*рските *** пак са се развилняли. 10 стотинки на пост :)

56

ЕМ

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААХаханчо - и името ти, и аритметиката ти са много Карлуковски. Израел сега е 8 милиона и 20 працента са араби. Мюсюлманите по света са около милиярд. От тях 300 милиона живеят в Индия и не съм чул да протестират. Ако и историята ти не е Карлуковска, би трябвало да знаеш, че Израел се е справял с много по-тежки ситуации.

55

Анонимен

преди 6 години

Ще трябва да търсим нова локация на богоизбраните народ. Сегашен Израел няма да просъществува още дълго.

54

ЕМ

преди 6 години

До АнонименИзраел получава сега 3.8 милиарда годишно ВОЕННА помощ. Основната част от парите остават в американски банки и могат да се харчат само за закупуване на американско оръжие - което не винаги е по-добро от Израелското. Част от парите отиват за съвместни военни разработки, които след това се използуват и от американците. Това е "печатницата". България също получава помощи от ЕС, слава богу не воюва, но е много далеч от нивото на Израел. Защо ли???

53

Християните

преди 6 години

Толкова кръв са дали християните и евреите в Ерусалим, че няма как да стане мюсюлманин да е там. Названието Палестина е дадено след потушаването на еврейските бунтове и разрушаването на Храма от римляните. Йордания изгони палестинците, Египет не ги иска. Да не говорим, че исторически палестинците и мюсюлманите нямат права там, където е 3000 години история. Мюсюлманите слагат полумесеци на християнски храмове, заличават скъпоценни иконописи, копират религии, не става. Да спрат да крадат история!

52

1

преди 6 години

"Имамът на Омаядската джамия в столицата Дамаск Маамун Рахме призова за въоръжена съпротива срещу Израел."Колко неочаквано! Един имам да призове към насилие. Та нали непрекъснато ни обясняват, че ислямът е миролюбива религия. Сигурно е имал предвид духовна съпротива.

51

До Хахах

преди 6 години

Нахут може да ядеш ти, бай Дончо слага началото на новият ред!

50

До 48

преди 6 години

До какво води бе Кашмир? Води до анти- ***.....стия! Малко хора в днешно време имат топки да вземат сериозни решения срещу ислямизацията! Другите просто покорно и позорно чакат момента в които ние християните ще станем роби на една първобитни раса!

49

Анонимен

преди 6 години

Щом вият, значи е добре.

48

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо е велик и смел мъж и неслучайно има такова гадже за първа дама, а не като ханъмата на Реджеп!! Бай Дончо показа че не дава ПЕТ ПАРИ за чувствата на муслиманите!!! На дърти години ще ме направите фен на Америка!

47

Анонимен

преди 6 години

Заради един 70 годишен дъртак на име Бай Дончо който разбуни духовете! Какво си мисли че прави като обяви йерусалим за столица на евреите? Защо от 1947 г. нито един американски президент не посмя да обяви йерусалим за столица на евреите? Защото са умни не са склерозирали като бай Дончо. Ето защо дъртаци не трябва да се избират за президенти. От хапчетата дето взема за да вдига самолета и да опрашва онова младото е започнал да мисли с долната глава. А всички знаеме до какво води това!

46

Влезте му в положени

преди 6 години

Макрон и Тереза Мей трябва да изгорят по едно американско знаме за да успокоят милионите си съграждани-салафити! Най-големия страх на Макрон е да не обиди правоверните!! Разбираемо! Във Франция живее ЕДНА БЪЛГАРИЯ (над 7 милиона) последователи на Мохамед.