23

до 22

преди 6 години

Те арабеските вечно някой им е крив и все са ощетени от някого.

22

Анонимен

преди 6 години

Арабеските цял живот са в някакъв джихад. Така и не им се получава . Сега поне Тръмп ги подгони и ще ги смачка .

21

Андрешко

преди 6 години

А ние се отрепахме да се хвалим,че сме спасили евреите...Сега бай Дончо ли ще ги спасява? Израел са оградени от арабски държави.

20

Пет

преди 6 години

Така е правят се условия за третата световна и тя щяла да бъде на Религиозна основа! Жалко за трезвомислещите и стига с тези Опияняваща стари фанатични религии и избиване от омраза на Друговерците, независимо от коя вяра са! Йерусалим да бъде обявен за Независима Света територия охранявана добре и от трите религии! Може би ще излезе права баба Ванга с назоваването на района от който ще започне войната, те там и Сирия и Израел са наблизо. Ужас.

19

оле

преди 6 години

Както винаги американския ботуш мачка исляма.Как са се наточили ислямисти,джихадисти,терористи,мюсулмани и араби срещу САЩ.Къде е защитника на християните и славяните,джуджи Путин,а да той пак защитава ислямистите.

18

Напомнящ

преди 6 години

Американец + юдеин = кръволок.

17

ГАДОРЯН

преди 6 години

Свободата и мирът искат жертви. Факт. Колко народ погина през двете Св войни за да има що годе траен световен мир. Рано или късно ще има нова голяма война. Този път на верска основа. *** срещу елфи. И да видим кой кого. Интересно Ким на чия страна ще застане.

16

Анонимен

преди 6 години

Ето как един недодялан пишман политик ще разпали наново агресията на арабите. Ал кайда има спящи клетки в цяла европа и америка ако започнат да думкат не ми се мисли колко невинни жертви ще дадът фира. Клетките на Ал кайда са прикрити под дюнержиници арабски магазини каквито има и в БГ. За да си политик трябва да имаш мозък който при много от индивидите липсва. Преди да говориш трябва най напред да помислиш за последиците. Но по всяка вероятност на бай Дончо мисленето му не е най силната страна!

15

Дебел Лебед Бел

преди 6 години

Ауу, че лош бил тоя Тръмп! Ал Кайда досега винаги са били мирни, молещи се на Аллаха хорица, които никога не са правили Джихад, но сега, заради този гадняр Тръмп току виж започнали Джихада! Тръмп е виновен, казвам ви! На път е да превърне в насилници едни мирни, любещи хорица- тези от Ал Кайда!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"САЩ са най-добрите им приятели. Защо?" Защото в САЩ фактически финансовата олигархия е 90% еврейска.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен

12

Анонимен

преди 6 години

LOSCHO SEDLAROV LOSCHO IDE I ZA KOI PAK ZA ES OTATYK GIOLA IM PUKA

11

Додо

преди 6 години

Едно не разбирам! Всички толеризи предупреждават, че мохамеданите ще залеят света с вълна от терор, насилие и смърт заради Ерусалим?! Та нали според толеризите Исляма е религията на мира и любовта.... къде бъркам, ако някой знае да каже! Предварително благодаря!

10

Анонимен

преди 6 години

Сега им се стъжни на говедарите. Ким Чен ще им се стори като примерно чавдарче в сравнение със Франкенщайна на ислямизма, който те сами създадоха.

9

Юнал Джемилов

преди 6 години

ЛЯ ИЛЛЯХЕ ИЛЛЯЛЯХ

8

rze

преди 6 години

До статистикВ редиците на ислямска държава има най-много руснаци.Незнам какъв статистик си ,но би трябвало да го знаеш това.

7

статистик

преди 6 години

До русия=джуджеПросто сумирай и сравни жертвите в Русия, САЩ, Великобритания, ред африкански страни и Израел, па тогава пиши.

6

Анонимен

преди 6 години

А дано нападнат Израел та да видят кон боб яде ли и да се свършва веднъж завинаги с измислената им религийка.

5

русия=джудже

преди 6 години

Тея мюсюлмански yтайки направиха атентати срещу целия свят ,освен срещу руската ***.Някой задавал ли си е въпроса ,защо ? Защото Россия върви ръка за ръка с тероризма и мюсюлманския свят и това не е тайна за никой.

4

Анонимен

преди 6 години

Че те кога са спирали джихада? Само като им разпертушинят организажиите, Първо Ал кайма, после Дадеш, сега СА, Турция, Палестина и останалите мюсюлмански държави мъдрят нов проект, който да се бори в името на тяхната вяра, понеже е миролюбива