71

Красимира Кръстева

преди 6 години

advokatyordanova/ 5 години ме следи със сателит и изтезава денонощно. Принуждава ме да стоя в България и не ми позволява да създам връзка.

70

Анонимен

преди 6 години

Насилие има сигурно, но само там ли? В родилните зали какво е? Четох разказите на жени преживяли насилие в болниците? Страшно и това ли е измислица? Имаше и протести и какво? Като отидеш в една държавна администрация не те изтезават, но има ли агресия пак? Негативната атмосфера и злобата е пропита навсякъде и не почвайте причината е безпаричието.

69

шоп

преди 6 години

А защо никой не се замисля истина ли е това, което казват мустакатите деца? В Швеция така ги наричат, защото всички са уж под 18, па те с бради и мустаци до пъпа.

68

Анонимен

преди 6 години

Полицаите изтезават българи и ги бият по улиците,,,Европа си трае Започнали са да бият МИГРАНТИ , ЗНАЧИ БИЯТ И ЕВРОПЕИЦИ,,, ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПА!!!!!!!!!!!

67

казаХ

преди 6 години

Абсолютно си е законно да се изтласкват от територията на България ислямските нашественици.И да, целта ни е да се предотврати подаването от тях на молби за живот на гърба на българския данъкоплатец.Не сме им длъжни с нищо на арабите и африканците.Не сме им били колониалисти.Да се махат от държавата ни.

66

Свидетел

преди 6 години

Ппак Елена Йончева ли е видяла изтезанията?

65

Lan

преди 6 години

66Да бе, той и Рим е бил върхът на цивилизацията, НО е тръгнал надолу и нямало кой да каже високо "Царят е гол!", те барем са дали някакъв отпор на варварите...а ЕС и това не прави, спи дълбок сън.

64

Анонимен

преди 6 години

Западна Европа и западните демокрации са най богатите и креативни общества на тази планета .До кога ще ми хвалите комунистическия си терор ?

63

до 64

преди 6 години

бегай у северна корея в концлагерите да раздуваш идеите си за комунистическата дикатура , колко е хубава

62

г

преди 6 години

До Ром Бакардикакво ще ми отговориш бе евреино !продадохте ни на НАТО и ЕС за жълти стотинки 1подграхте се с надеждата на цял един народ !след 28 години под Американски ботуш и "демокрация" България е по-бедна от всякога !и сега западните гадове са решили да разтоварят маймуночовеците в България !ето това е "дмокрацията" ви и "ценностите" би "принципите" и цялата ви шенгенска мерзост, двуличие и адска омраза срещу Славяните !няма да управлявате света !гнусната глобализацията свърши !

61

Ром Бакарди

преди 6 години

До хИсках да ти отговоря като нормален човек (всякой си има свое виждане) ,но последното изречение ме "уби" и нямам намерние да отговаря на индивид с интелект по-нисък и от тези хора против коите е .Не ми се занимава с 80%

60

х

преди 6 години

До Ром БакардиДемокрацията не беше ли волята на народа !?сега излиза че Българския народ ще изпълнява нареждания , така ли !?и комунизма не беше и на половина толкова гнусен колкото е диктатурата на тези *** и предатели от Брюксел !!!!Когато англия гласува за излизане от ЕС, Марин Шулц каза " на стадото не бива да се пизволява да решава съдбата си"това ли ти е демокрацията бе нещастнико !?

59

Ром Бакарди

преди 6 години

Не е важното ти или вие какво искаш ,важното е ,какво иска правителството което е избрано от типа " народа" ,а то избра ЕС и затова трябва да се спазват правилата на ЕС .По твоята логика и в Германия,Англия...трябва да казват не искаме тези ............. ,щото разликата ама хич не голяма ,а може да се каже ,че не винаги е и в наша страна като възпитание,човещина .... .До х

58

х

преди 6 години

До Ром Бакарди"изберете какво искате диктатура или ЕС ?"ЕС е ДИКТАТУРА !!!!!!!!!!!от де на къде тези маймуночовеци ще идват в България !!!!!!!!Думата на Българския Народ е ясна - не ги искаме !!!!!!!!!!!!!!!!!защо "демократичните" гадове от този хомоселсуалистки ЕС ни извиват ръцете !!!!!??????

57

Ром Бакарди

преди 6 години

Не става тъй момчета ,да седите на два стола и в ЕС и да не се спазва правата на човека -изберете какво искате диктатура или ЕС ?

56

до Дон БалонА

преди 6 години

наЗАД към комунизма ,да !

55

х

преди 6 години

Аман от този *** ЕС !Аман от хомосексуалистките ин ценности !Аман от толерастията им !зверски ни писна от този ЕСняма ли да се намери най-сетне политик който да се обяви за ислизане от ЕС и НАТО !!!!!!!!!!!!!

54

Некъф

преди 6 години

Ние сме народ от заспали ***. Как до сега не скочихме и да изтрепем с брадви и камъни тия продажници от БХК?!

53

баста

преди 6 години

Нито някакви доклади на кухи организация свърталища на тунеядци като ООН ще определят живота ни,още по-малко НПОта финансирани от Сорос които покровителстват престъпници.

52

уредник

преди 6 години

Той Путин, що създаде закон, финансирани от чужбина лица и организации да се декларират като "чужди агенти". Да знаят хората и да им се връзват. Пък и самите нпо-рки по-малко да се разпускат и разлайват.