9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМного хубаво си го казал, че е собственик на частна "църква". Точно така е, това си е вид секта с гуру и опасността е голяма от подобни "учени" певци, които се кичат с титла "академик" и водят наивните хора, които се подлъгват от напомпани националистични идеи. В политиката може и да влезне, защото в нея влизат какви ли не мошеници, а и зад него стоят антибългарски сили, които имат интерес да се мъти главата на българина и да го вкарва във всякакви гнусни езотерически учения.

8

Анонимен

преди 6 години

О! Небеса!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Има една поредица от книги "Тракийското писмо - декодирано" от някой си д-р Гайд, лекар. Там ще разберете, а може и да не разберете нищо, кой кодирал, защо пък го е кодирал, кой декодирал, разкодирал и други велики тайни на знанието. Сега делото на този д-р се продължава от брат му - Цветан Гайд, певец...и собственик на частна църкванаречена "Тракийската църква". Голям патриот, само дето още не се е включил в политиката, но и това ще стане!

6

Анонимен

преди 6 години

Това е важно,но защо се заобикаля съобщението от няколко години на един наш български учен траколог,който в печатен труд ,,Началото,, от автора Георги Бялков ,който мотивирано казва и доказва,че първата най-стара писменост е създадена в днешните български земи и от тук е усвоенаот другите народи от Еврапя, Азия и ........Всички български учени мълчат и ги е страх да потвърдят или ,,да отрекат,,този факт. Светът Чака!

5

Анонимен

преди 6 години

"Боговете сигурно са полудели" на нов глас, с исторически факти.

4

Ясен

преди 6 години

Профани. Тук имаме БАН.

3

Анонимен

преди 6 години

Да, ловели са метеоритите докато падат. Топли-топли.Земята регулярно е "обстрелвана" от метеорити разни като размер и последици от импакт, в добиваната руда често се срещат замърсявания от извънземен произход.Баси, френските учени станаха като британските.

2

Анонимен

преди 6 години

Колумбовци от CNRS! Потресаващо откритие - метеорити са падали и в дълбоката древност!

1

COPY-PASTE

преди 6 години

съобщи Лайф/БТА/