34

детенце

преди 6 години

Г-н директор, на 18 години вече не са деца. И ще си получат заслуженото като пълнолетни.

33

Анонимен

преди 6 години

То пък едни ,,боксьорчета ,,със сопи и железа .Минали покрай бокса .

32

НЕ СХВАЩАТЕ ЛИ

преди 6 години

Биячите са ТРЕНИРАЛИ В ШКОЛАТА нА МВР БЪЛГАРИЯ в СОФИЯ .Тренировките са в Зала която се издържа от Данъците ни .Това което се крие е - Министъра на МВР е ГЕЙ и тези Престъпници са му Пичовете който го Клатят .

31

123

преди 6 години

Абе всички са много ербап, докато не стане врем наистина да се действа и тогава си проличава кои са мишчиците.

30

SMQH

преди 6 години

Тези *боксьорчета* са на Пряко Подчинение на ЗАМ . Министъра на Вътрешните Работи .Не се шегувам - Той ги Захранва с Евро Пари и е ГЕЙ .

29

Баладжията

преди 6 години

Всяко глуповато момченце с лошо възпитание, простовати родители и куп комплекси днешно време мечтае да стане "ММА"-ец.Направо е плачевно състоянието на спорта ни в бъдеще!

28

10

преди 6 години

Самоуправство,когато оторизираните органи вървят след събитията!

27

Анонимен

преди 6 години

Електротехници ли да бъдат?

26

Exsta

преди 6 години

Predstavete si, ako tesi mladi zdravi iniciativni bul grajdani, jadni za publuchna spravedliva iziava v bul obstestvoto, udat da namestiat kokalite na credissimobulgaria....kakvi kolani, kakvi gerdani, kakvi lavrovi klonki i devoiki ste gi dekorirat....?!

25

СПОРТИСТ

преди 6 години

НА ТЕЗИ МОМЧЕНЦА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ДОКОСВАТ С РЪКАВИЦИ !!! ВЪН ОТ СПОРТА .

24

До 14

преди 6 години

В казармата имаше и една друга казарма ,която се казваше Дисцип или Дисциплинарна рота !Ако и там не се Поправиш ,заминаваш за основен ремонт в Затвора !Там ,вероятността да те Оправят не е от най -малките !

23

Анонимен

преди 6 години

Една така лееека присъдка по бързата процедура за 3 месеца макс. Много ще им се зарадват на тесните бели ду.....та. Като ги питат после как са на излизане от затвора да отговорят "малко позабременели". След това да видим дали ще продължават да се правят на биячи.

22

Анонимен

преди 6 години

Вчера един читател писа, че е имало опит за изнасилване на момиче в училището и затова тези двамата са търсили въпросния ученик. Всички скочихте на "биячите", ама никой не пита защо го търсят въпросния ученик... Много първосигнална реакция на една много еднопосочна статия! А тези, които ще кажат, че си има полиция за такива случаи, ако това е причината - моля, да си спомнят кога последно на тях полиция им е помогнала и да се включат пак!

21

Анонимен

преди 6 години

ох, сега какви неща ще им се случат в килията.

20

Анонимен

преди 6 години

Че този "охранител" за какъв ч*п е там?Нали за това получава заплата!Защо не си върши работата?Като го гледам някакъв неадекватен мало умник ,вероятно пенсиониран милиционер с голяма пенсия и на туй отгоре взема и заплата!А толкоз народ има безработни!

19

някой

преди 6 години

"Момчета"??? ия са бъдещи престъпници.

18

Анонимен

преди 6 години

Възможно е биячите да са подтикнати и използвани за други цели?!

17

Анонимен

преди 6 години

Абе Златенце,ти пак ли избяга от площад Македония. Ама недей така бе мило. Там се справяш по-добре. Френския много ти върви. Ето, виж, тук бъркаш делигиран бюджет с делигиран отчет. А там никога не бъркаш как да седнеш на клиента. Айде сега се връщай се на основното си работно място защото губя пари докато ти се правиш на драскач.

16

Анонимен

преди 6 години

Пратете ги при Бай Ставри. Той е малко строг, но справедлив! Бързо ще им излекува агресията.

15

Анонимен

преди 6 години

Тази история ми напомня и на една друга с подобна случка в моето даскало като бях 10 клас ей така пак заради момиче мутрите на града дойдоха да го търсят заради девойка случката се разигра в град Добрич ако някой прочете поста от Добрич ще се сети за какво и за кого говоря :)