7

Анонимен

преди 6 години

Егати тъпия директор

6

Анонимен

преди 6 години

Е нищо не разбрах. Нали първо го дала на непозната жена на улицата, после пък уж го дала на колежка да го гледа докато преподава... последно какво точно е станало?!

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3тук не става дума за помощ, а за кинти. Каквито и глупости да напишат медиите, важното е хората да отварят сайта с "новината" и да генерират импресии, които после се продават на рекламодатели. Опитват повечето време да спазват някакви минимални норми на поведение, новината да е горе-долу истинска, съдържанието да не е съвсем просташко и жълто и тн.

4

Кратун

преди 6 години

Стига, бе! Изоставено. Жената нямала на кого да си остави детето, отишла на работа с него, оставила го на колежка, да го гледа докато преподава. Една трета колежка да вземе да докладва на директора на училището, той пък с всичкия си акъл извикал полиция. ... Сега отнели детето на майката. Това нормална държава ли е?

3

Анонимен

преди 6 години

Отвращавам се от това, как СЕ ХРАНИТЕ от човешките проблеми, оправдавайки се че това е новина. Защо ви харесва да се ровите в "кирливите ризи" на хората? Как това помага? На кого?

2

Анонимен

преди 6 години

Добре де, каот го е дала на другата, нека тя го гледа, ако го иска. Само допреди 30-40 години, беше практика, хората да дават децата си като храничета на други семйества, ама днес, шото станахме много иврупейтци, 1001 закона, за осиновяване на деца.

1

Коректен

преди 6 години

Увеличете детските и "помощите". Ако не е декларирала баща или съпруг, я канонизирайте. Тази, която най-демостративно си хвърли бебето, веднага я обезпечете с жилище, луксозен автомобил и тлъста месечна помощ. Дете, което малтретира останлите деца и нарушава учебния процес, му дайте пари да си лекува стреса. Обявете гей браковете за задължителни. Който е отговорен за възпитанието и издръжката на децата си го заклеймете публично. Само така ще се докажем като толерантно и демократично общество.