46

Българина

преди 6 години

Нормално еничара борисов да бъде хвален от шефа си

45

Анонимен

преди 6 години

И султана щеше да го награди с Орден за заслуги към Османската империя. Ако беше се родил в правилното време преди 1878 година. Няма късмет човекът. А Левски щеше да му зашлеви шамар, както в онази случка.

44

Анонимен

преди 6 години

Винаги е от полза силните на деня да са ти приятели, а не врагове.

43

Анонимен

преди 6 години

Ципрас и Павлопулос гледаха като натровени. Хахаха. Как няма да гледат като Ердо само да махне с пръст и ще им залее островите с още мигранти.

42

Анонимен

преди 6 години

Браво на Бойко! Успя да направи така, че хилядите мигранти не минаха по лесният път през България, а осpaxa гръцките острови и съсипаха туризма на гърците.

41

:)

преди 6 години

Лъсна истината за Боко - слуга на ислямиста Ердо.

40

Свинаря

преди 6 години

Гърция е с над 11 милиона население,има и армия,а България младите и качествени хора са на изчезване,за това нека не се сравняваме с Гърция. Борисов е на чело на държавата и като го плюете всъщност плюете себе си,защото вие сте го избрали като най-достоен между всички българи да води държавата. Ако Борисов е най-достойният,представете с и какви сте вие.

39

Анонимен

преди 6 години

Ципрас ще раздаде от 450 то 900 евро на ВСИЧКИ в Гърция на 15 .12 , направи резека на две стинки насред Атина ! Кога ще направи Бойко нещо подобно за Б-я ?! Никога

38

Григорий Цамблак

преди 6 години

Мдаааа...Дупедавците ги хвалят...

37

qwer

преди 6 години

България има най-големият про'стак и предател за премиер ! Но нека не се забравя, че той управлява не народ, а стадо ОВЦЕ !

36

Анонимен

преди 6 години

Да те хвали побъркан неоосмански ре3ак не е ли сигурен признак, че си национален предател?За един приятел питам...

35

Факт

преди 6 години

Ердоги май отсвири Местан!Защо ли му е,след като си има Бойко и то безплатно....На всичкото отгоре се и хвали навсякъде с придобивката си!По-голямо унижение(за България)-здраве му кажи!

34

Анонимен

преди 6 години

Борисов след тази похвала нищо не ти остава освен да се скриеш някъде и да не се показваш. ***, и ние покрай него.

33

Анонимен

преди 6 години

Ципурата добре го нахрани днес потурникаа. Очевидно е че нещо се бистри. Всеки ходи при всеки и търси нещо. Нещо се случва , но да видим какво.

32

Анонимен

преди 6 години

Аха притеснен Павлопулос ама друг път долни лъжи чисто , ясно и право му каза в очите , че договора от Лозана не подлежи даже и на обсъждане същото направи и Ципрас , *** гледаше като натровен и не знаеше кво да каже че му бутаха бележки

31

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ станаха по-големи еничари от ДПС.

30

Анонимен

преди 6 години

А Захари Стоянов: "По това време имуществото на българите беше на разположение на всяка краста, която носеше на главата си гъжва"..Ама българите и имущество ли са имали? Не са ли били роби?

29

Анонимен

преди 6 години

хитро така леко се опитва да настройва Гърция срещу България, ама като го знам пожарникаря че е с двуцифрено ай кю сигурно другата седмица ще се хвали в някой сутрешен блок как пашата го е похвалил и кви дружки сав тоя ред на мисли новините дето днес идват за съединение европейски щати са повече от добри

28

Анонимен

преди 6 години

Все едно д-р Менгеле да похвали здравния министър!?!

27

ognyanz

преди 6 години

Не само мусака, а и шербет и рахат локум. За това колко свободни са били българите свидетелстват хора, "добрували" под сянката на султана. Христо Ботев в един фейлетон пише: "За българина е свободно да дава. Да дава всичко - даже и ризата от гърба си може да ви даде, доволно е само да му рекат: Вяр бе ***!"А Захари Стоянов: "По това време имуществото на българите беше на разположение на всяка краста, която носеше на главата си гъжва".